Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

El sobrant de les ajudes Parèntesi es repartirà entre els beneficiaris que justifiquen noves despeses

Les persones interessades tenen un termini de cinc dies per a presentar-hi la sol·licitud del suplement

La Junta de Govern Local va aprovar ahir el llistat definitiu de beneficiaris de la segona convocatòria de les ajudes directes Parèntesi per a autònoms i microempreses (fins a 10 empleats) de Dénia, la Xara i Jesús Pobre. L'import ascendeix finalment a 401.711 €.

Aquesta segona convocatòria destinava 1.251.845 € a subvencionar activitats que no van sol·licitar l'ajuda al febrer, noves activitats que no van poder optar a la primera convocatòria i beneficiaris de les primeres ajudes que no van obtenir la quantia màxima subvencionable.

El llistat definitiu es pot consultar a: https://oac.denia.es/va/inici/tauler/detall.aspx?id=948

D'una altra banda s'ha acordat el repartiment de la quantitat sobrant del total pressupostat per a les Parèntesi (850.153 €, de l'import inicial de 2.290.020 €) entre les persones beneficiàries de la primera i la segona convocatòria que presenten justificants de noves despeses subencionables d'acord amb les bases.

Els interessats a optar-hi a aquest suplement, que pot assolir els 1.300 € per beneficiari, aproximadament, tenen cinc dies (fins al 16 de setembre inclòs) per a sol·licitar-lo a través de la Seu Electrònica: https://oac.denia.es/va/tramits/tramit.aspx?id=136

El sobrant de les ajudes Parèntesi es repartirà entre els beneficiaris que justifiquen noves...

Altres notícies

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina