Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Reunió sobre la regeneració de les Deveses

Des de la Subdelegació del Govern a Alacant s'ha convocat hui a una reunió a l'Associació de Veïns de les Deveses, l'Asociación Playas Dénia, l'Ajuntament de Dénia i la Direcció Provincial de Costes per a explicar de primera mà als interessats l'estat actual del projecte de regeneració de litoral de Dénia.

Com a representant del consistori, que va sol·licitar a Subdelegació la reunió amb els veïns afectats per la regressió de la costa, especialment agressiva a les Deveses, ha assistit a la trobada la regidora de Transició Ecològica, Maite Pérez.

Entre la informació nova que s'ha avançat en el transcurs de la reunió, la subdelegada del Govern a Alacant, Araceli Poblador, ha confirmat que ja estan aprovades les declaracions d'impacte ambiental del transport i l'abocament de l'arena destinada a la regeneració de les Deveses.

Tanmateix, el projecte d'extracció dels àrids (d'un jaciment submarí de Cullera) ha de ser redactat de nou, per caducitat dels terminis, i passar posteriorment per la fase de valoració de l'impacte ambiental. Procés que des Costes s'ha calculat que durarà uns 4 mesos.

Reunió sobre la regeneració de les Deveses

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina