Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Unes 50 persones han participat en la nova edició de l’escola de pares i mares ‘Educant en el present’

Els dies 22, 27, 28 i 29 de setembre es va desenvolupar, a la Casa de la Cultura, la sisena edició del programa “Educant en el present”, de la Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives (UPCCA) de l'Ajuntament de Dénia, una escola de pares i mares, oberta també a professorat i professionals d’uns altres àmbits, que té com a objectiu assessorar-los sobre prevenció d’addiccions i conductes de risc en la joventut.

A les sessions presencials han assistit al voltant de mig centenar de persones, “una participació molt positiva”, ha destacat la regidora de Polítiques Inclusives, Melani Ivars, “tant en les trobades presencials com en la modalitat en línia que hem inaugurat enguany com a experiència pilot per a ampliar les possibilitats d’accés”.

La primera cita, el 22 de setembre, “Aposta per la prevenció, que no se la jugue”, va abordar l’addicció al joc de la mà del psicòleg Javier Milla, qui va posar el focus en la problemàtica dels jocs d’atzar i les apostes entre els més joves i els perills dels “aparentment inofensius” videojocs. Addiccions que han augmentat durant els mesos de confinament per la pandèmia de la COVID.

El segon taller, impartit els dies 27, 28 i 29 de setembre, va estar dedicat a les TIC i el paper de mares i pares en la prevenció d’un ús abusiu per part dels menors. A càrrec de David Cortejoso, aquesta segona sessió va ser una oportunitat per a difondre eines de gestió de les noves tecnologies.

Des de la UPCCA s’avança ja que la 22a edició de l’"Escola de mares i pares" s’impartirà a principis de l’any 2022 sota el títol “Posa’t les piles!”. Les persones interessades ja s’hi poden inscriure pels canals següents:

Unes 50 persones han participat en la nova edició de l’escola de pares i mares ‘Educant en e...
Unes 50 persones han participat en la nova edició de l’escola de pares i mares ‘Educant en e...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina