Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Aguas de Dénia inverteix 210.000 € en la millora de la xarxa de pluvials

En els últims dies s'han dut a terme els treballs periòdics de posada a punt de la infraestructura de recollida d'aigües pluvials

Des d'Aguas de Dénia, Aqualia ha dut a terme en els últims dies els treballs de revisió i neteja de les estacions d'evacuació d'aigües pluvials, actuacions incloses en les campanyes periòdiques de posada a punt de la xarxa de pluvials per a prevenir inundacions en cas de pluges torrencials.

S'han revisat les 6 estacions d'evacuació d'aigües pluvials de Dénia i els quadres elèctrics, s'han netejat les fosses de bombament i les canonades d'admissió i d'impulsió, s'han extret i revisat les bombes i s'han posat a punt els grups electrògens .

La regidora de Transició Ecològica, Maite Pérez, ha destacat que "aquests treballs de revisió i posada a punt de les infraestructures d'evacuació d'aigües pluvials són fonamentals. Amb les tasques de manteniment, preventiu i correctiu, vam aconseguir que les xarxes recuperen la correcta capacitat hidràulica de transport de cara a la temporada de pluges".

L'edil també ha assenyalat que, al llarg d'aquest any 2021, l'Ajuntament de Dénia i Aqualia, que formen part de l'empresa mixta Aguas de Dénia encarregada del servei municipal d'abastiment, han invertit 210.000 € en la renovació dels equips de les tres estacions principals de bombament d'aigües pluvials, amb bombes de fins a 50 kW de potència; la instal·lació d'un nou tram de xarxa; i la renovació dels elements principals de l'estació de l'Assagador de la Marjal.

Aguas de Dénia inverteix 210.000 € en la millora de la xarxa de pluvials

Altres notícies

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina