Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Adjudicades les obres de rehabilitació de la casa de Torrecremada

La Junta de Govern Local va adjudicar la setmana passada les obres de rehabiltació de l'edifici de la finca de Torrecremada a la UTE Patrimonio Inteligente, S.L. - Lirola Ingeniería y Obras, S.L., per un import de 2.379.485 € (el pressupost inicial de licitació era de 2.559.026 €).

Una vegada adjudicat el projecte, segons les previsions les actuacions a Torrecremada s'iniciarien a principis de gener de 2022.

El termini d’execució de la rehabilitació és de 20 mesos. El projecte està cofinançat per l'ajuntament i la Conselleria d'Universitats, que enguany hi invertiran, per a començar les obres, 500.000 € entre les dos administracions. En les pròximes anualitats s'hi pressupostaran els prop de 2 milions restants.

L'edifici, original del segle XIX i adquirit per l'Ajuntament de Dénia en 1970, es destinarà a ús educatiu i s'hi impartiran cursos de master i posgrau de la Universitat d'Alacant relacionats amb la gastronomia.

Les obres, ja definides en el Projecte bàsic i d'execució, inclouen el condicionament d’aules, tallers i despatxos per al professorat en les plantes primera i segona, i dos espais expositius i multifuncionals en la planta baixa i en el primer pis.

La rehabilitació, a més, conservarà elements originals de la casa, com el paviment hidràulic i els sostres de l'època.

Adjudicades les obres de rehabilitació de la casa de Torrecremada
Adjudicades les obres de rehabilitació de la casa de Torrecremada

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina