Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

L'Ajuntament de Dénia llança un programa de màrqueting digital dirigit al comerç local

L'Ajuntament de Dénia, a través de la Regidoria de Comerç, juntament amb Creama, llança la convocatòria d'un programa de mentorització gratuït en màrqueting digital per a empreses que tinguen la seua activitat en el municipi de Dénia, amb l'objectiu d'incentivar i desenvolupar la seua activitat econòmica, a través de la digitalització. El programa és finançat pels fons Next Generation. La finalitat del programa és conscienciar, sensibilitzar i impulsar la transformació digital en els negocis locals. El termini d'inscripció comença el 21 de març, i el període de mentorització es planificarà amb cada empresa des de març a juny del 2024.

 

Es tracta d'un programa de mentorització i tutorització individualitzada en màrqueting digital, dirigit als negocis locals, centrat sobretot en telèfons intel·ligents i xarxes socials. El programa té un format d'acompanyament per part d'experts amb la finalitat d'aconseguir la transformació digital de les empreses per a millorar la seua competitivitat. El programa donarà als comerços les ferramentes i pautes perquè puguen millorar la seua competitivitat, fomentant la seua innovació, la seua digitalització i la seua transformació digital que els permeta créixer i consolidar-se.

 

 

Seran fins a un total de 40 de comerços els que es poden adherir a este programa, i com a requisit es demana que siguen persones físiques i societats mercantils (incloent les agrupacions de persones físiques o privades, societats civils, comunitats de béns, etc.) que exercisquen la seua activitat comercial en el municipi de Dénia. Les sol·licituds presentades, se seleccionaran per orde de presentació, tindran prioritat els comerços amb epígrafs de comerç al detall i establiment físic, i la resta de peticions estaran en una llista d'espera, per si es produïra alguna baixa o renúncia.

 

Format del programa de màrqueting en línia

 

El programa consistirà en huit sessions individuals, de les quals quatre seran en format presencial de 90 minuts on s'abordaran temes de màrqueting digital, i les altres quatre en format en línia, acordant-se entre el mentor i l'empresa les dates d'estes tutories. El procés de planificació i coordinació amb l'equip gestor és crucial per a l'èxit del servici. S'establirà un pla detallat consensuat amb els comerços, que abordarà processos, contingut i calendari. Es dissenyarà un programa de formació que s'ajuste a les diferents fases de maduresa digital dels comerços participants, establint agendes personalitzades maximitzant l'impacte de cada sessió.

 

 

Aquelles persones interessades a participar en el programa de mentorització de màrqueting digital hauran d'inscriure's presentant una instància general per la seu electrònica de l'Ajuntament de Dénia, entre el 21 de març i el 5 d'abril, fent clic aqui
L'Ajuntament de Dénia llança un programa de màrqueting digital dirigit al comerç local
L'Ajuntament de Dénia llança un programa de màrqueting digital dirigit al comerç local

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina