Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Ajuntament de Dénia i Creu Roja col·laboren en el dispositiu per a fer front a l’onada de calor

L’Ajuntament de Dénia, en col·laboració amb l’assemblea local de Creu Roja, ha organitzat un protocol d’accions i recomanacions a la població front a l’onada de calor que afectarà el municipi durant la jornada de hui i, especialment, de demà, amb previsió que les temperatures superen els 40 graus.

 

Durant les hores centrals del dia, quan més intensa és la calor, patrulles de la Policia Local pararan atenció a les persones sense llar per tal d’oferir-los aigua o qualsevol tipus d’ajuda que necessiten. També se’ls informarà que poden acudir a la seu de Creu Roja Dénia, de 9 a 15 hores, de dilluns a divendres, on se’ls facilitarà beguda, protecció solar i uns altres tipus d’atencions que puguen necessitar a conseqüència de les elevades temperatures.

 

D’altra banda, l’Ajuntament de Dénia ha iniciat una campanya de difusió de recomanacions a la ciutadania per a enfrontar l’onada de calor, seguint les publicades per la Generalitat Valenciana. Els consells es difondran a través de les xarxes socials municipals, en els suports publicitaris estàtics distribuïts per la ciutat i també a través de la megafonia en les platges del municipi, per tal d’arribar al major nombre de població possible.

 

Les principals recomanacions front a les altes temperatures són beure molta aigua i fer menjars lleugers que incloguen abundants ensalades, fruites i verdures; fer servir protecció solar; evitar fer exercici en les hores de més calor; parar especial atenció als més menuts i a les persones majors o vulnerables per l’estat de salut; no deixar a l’interior de vehicles persones ni animals; vestir roba lleugera i, per suposat, no fer foc.

Ajuntament de Dénia i Creu Roja col·laboren en el dispositiu per a fer front a l’onada de calor
Ajuntament de Dénia i Creu Roja col·laboren en el dispositiu per a fer front a l’onada de calor

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina