Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Dénia celebra el I Concurs Juvenil de Pintura Ràpida de la Marina Alta 2024

Dénia celebra el I Concurs Juvenil de Pintura Ràpida de la Marina Alta 2024, organitzat per l'Associació d'Artistes de la Marina Alta (ADAMA) en col·laboració amb l’Ajuntament de Dénia. Este esdeveniment tindrà lloc el dissabte 26 d'octubre, al centre històric i port de Dénia, amb la participació de joves artistes de la comarca.

"Des de Joventut estem encantats de col·laborar amb aquesta iniciativa que ofereix als nostres joves una oportunitat única per a expressar-se artísticament i per a posar en valor la creativitat de la nostra ciutat i comarca", ha declarat Valen Alcalà, regidor de Joventut. "La pintura ràpida és una disciplina que desafia als artistes a plasmar la seua inspiració en poc temps, i ens emociona veure com Dénia es converteix en l'escenari d'aquestes obres", ha afegit.

Les inscripcions estaran obertes fins al 22 d’octubre, i es podran formalitzar enviant un correu electrònic a adama.arte@gmail.com, adjuntant DNI, telèfon i correu electrònic, i si no es tracta d'una persona nascuda a la Marina Alta, també serà necessari un certificat d’empadronament.

El concurs es dividirà en dues categories d’edat: de 14 a 17 anys i de 18 a 30 anys. Els participants podran triar la ubicació del centre històric o el port on vulguen realitzar la seua obra, sempre que comuniquen a l’organització el lloc triat. La temàtica serà Dénia i la tècnica serà de lliure elecció.

Els suports es recolliran el mateix dia 26 d'octubre, de 8:00 a 9:00 hores, a la plaça del Consell, i les obres hauran de ser lliurades abans de les 14:00 hores per a la seua exposició, que durarà fins a les 15:00 hores. En eixe moment, el jurat emetrà el seu veredicte.

Els premis seran:

  • Categoria 14-17 anys:
    • 1r premi: Val de 150 € en materials a Marina Color.
    • 2n premi: Val de 100 € en materials a Marina Color.
    • 3r premi: Val de 50 € en materials a Marina Color.
  • Categoria 18-30 anys:
    • 1r premi: 500 € i un any com a soci d'ADAMA.
    • 2n premi: 300 € i un any com a soci d'ADAMA.
    • 3r premi: 200 € i un any com a soci d'ADAMA.

La resolució dels seleccionats i el lliurament de premis tindran lloc el 9 de novembre, a les 12:00 hores, durant la Fira d'Associacions, a l'estand d'ADAMA.

"Amb activitats com aquesta, volem impulsar l'art i la cultura entre els joves de la Marina Alta, i demostrar que la joventut de la nostra comarca té molt a aportar", ha conclòs Alcalà.

Dénia celebra el I Concurs Juvenil de Pintura Ràpida de la Marina Alta 2024
Dénia celebra el I Concurs Juvenil de Pintura Ràpida de la Marina Alta 2024

Altres notícies

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina