Contingut principal

Ajuntament de Dénia

EMPUJU/EMCUJU 2019

L’Ajuntament de Dénia, a través de l'agència Creama-Dénia, contractarà en pràctiques a 9 persones joves menors de 30 anys, gràcies a la concessió de dues subvencions de Labora (programes EMCUJU i EMPUJU). L'objectiu d'aquestes subvencions és oferir la primera oportunitat de treball als joves en entitats locals amb la finalitat de millorar l'ocupació i facilitar l'adquisició d'experiència laboral en l'àmbit de la seua formació.

La quantia subvencionada ascendeix a un total de 149.420,64 euros, que es destinaran a sufragar els costos salarials i de seguretat social del personal, que es contractarà a jornada completa i durant un període de 12 mesos.

El programa EMCUJU, està dirigit a la contractació en pràctiques de persones menors de 30 anys inscrites en Labora, que compten amb una qualificació professional reconeguda pel sistema educatiu i que figuren inscrites en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, a més de complir els requisits per a la realització d'un contracte temporal en pràctiques, l’Ajuntament de Dénia contractarà a 6 persones, amb una subvenció total de 97.940,28 euros.

La subvenció de 51.480,36 euros concedida en el programa EMPUJU es destinarà a la contractació de 3 persones menors de 30 anys inscrites en Labora, que figuren inscrites en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil.

Aquests programes (EMCUJU/EMPUJU) estan englobats en el projecte Avalem Joves Plus de la Generalitat Valenciana i estan cofinançats pel Fons Social Europeu (FSE).

Subvenció EMERGE 2019

L'Ajuntament de Dénia, gràcies a la concessió d'una subvenció de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors productius, Comerç i Treball, a través de Labora i gestionada per Creama-Dénia, contractarà 4 persones desocupades pertanyents a col·lectius de difícil inserció laboral. Aquesta actuació s'emmarca dins del Pla Avalem Territori i es tracta d'un programa de subvencions d'iniciativa social, destinada a la contractació de persones desocupades, per corporacions locals de la Comunitat Valenciana, per a la realització d'accions previstes en plans o procediments d'emergència en l'àmbit forestal.

La quantia subvencionada ascendeix a un total de 51.035,52 euros, que es destinaran a sufragar els costos salarials i de seguretat social del personal, que es contractarà a jornada completa i durant un període de 6 mesos.

Anar al principi de la pàgina