Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

L’Ajuntament de Dénia oferta enguany vora 200 places en el programa ‘Vacances per a totes i tots’ de l’estiu

Per tal de donar resposta a una demanda creixent, l’Ajuntament de Dénia ha ampliat a 195 el nombre total de places que s’ofertaran este estiu al programa “Vacances per a totes i tots”. L’actual concessió del servei està feta per a atendre un total de 120 xiquets i xiquetes, explica la regidora d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Melani Ivars, i amb motiu de la sol·licitud dels pares, mares i famílies, “hem decidit ampliar l’oferta i esta mateixa setmana, la Junta de Govern ha aprovat traure a licitació un segon contracte per a donar el servei amb unes altres 75 places, la qual cosa amplia l’oferta total per a l’estiu 2022 a 195 places mensuals”.

 

Este segon contracte tindrà vigor de l’1 de juliol al 31 d’agost de 2022, dates en què es desenvolupa l’activitat. Es preveu, com a mínim, que l’equip humà que atendrà el servei estiga integrat per una persona coordinadora i 5 monitores, ja que s’ha de complir una ràtio màxima de 15 xiquets i xiquetes per monitor.

 

 

El projecte de conciliació familiar i laboral “Vacances per a totes i tots” busca oferir una alternativa d’oci i temps lliure durant l’estiu a xiquets i xiquetes de 3 a 12 anys empadronats al municipi. Una alternativa que, alhora, desenvolupe valors relacionats amb la socialització, la participació i la cooperació i que ajude a promocionar la cultura i l’esport, de manera que, a través de les activitats d’oci i temps lliure, els menors puguen reforçar la seua cultura mitjançant l’aprenentatge. A més, l’activitat ajuda a les famílies a conciliar la vida laboral i familiar en disposar d’un recurs on s’atén als fills i filles mentre treballen.

 

“Vacances per a totes i tots” es prestarà de dilluns a divendres, de 7.45 a 15.15 hores, amb servei de menjador opcional.

 

 


L’Ajuntament de Dénia oferta enguany vora 200 places en el programa ‘Vacances per a totes ...

Altres notícies

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina