Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Dénia homenatja a Fiamma Benítez, jugadora de la selecció espanyola de futbol sub-20 campiona del món

La ciutat de Dénia s'ha bolcat en la recepció a Fiamma Benítez, membre de la selecció espanyola sub-20 que va resultar campiona en la Copa Mundial femenina de la FIFA celebrada a l'agost d'enguany a Costa Rica.


Dimarts passat, els xiquets i xiquetes de l'Escola Municipal de Futbol (EMF) de Dénia, amb els seus entrenadors, van rebre Fiamma Benítez entre aplaudiments a la seua arribada a la plaça de la Constitució, acompanyada pel director de l'escola, Juanjo Palacios.

A l'entrada de l'ajuntament l'esperaven l'alcalde, Vicent Grimalt, el regidor d'Esports, Raúl García de la Reina i altres membres de la Corporació municipal.

A continuació, l'alcalde i l'homenatjada van dirigir unes paraules al públic que esperava en la plaça. Vicent Grimalt va donar l'enhorabona a la jugadora en nom de la ciutat, va afirmar que “afortunadament, les dones estan cada vegada més considerades en aquest esport” i va desitjar a la jugadora deniera molts més èxits en la seua carrera.

Fiamma Benítez va iniciar el seu discurs agraint a l'Escola Municipal de Futbol de Dénia “que em donara l'oportunitat de jugar al futbol” i a la seua família i entorn que hagen estat sempre al seu costat secundant-la.

La campiona del món va tindre també unes paraules per a les xiquetes i xiques de l'escola, afirmant que li “enorgullia” veure-les i animant-les a “aprofitar les oportunitats que se us presenten i a seguir avant amb el vostre somni, perquè es compleix”.

Després, va rebre de mans de l'alcalde un diploma commemoratiu i el director de l'Escola de Futbol li va entregar una placa de reconeixement.

La vesprada d'homenatge va concloure en la plaça del Consell, on Fiamma Benítez va xarrar i es va fotografiar amb els xiquets i xiquetes de l’EMF.

Dénia homenatja a Fiamma Benítez, jugadora de la selecció espanyola de futbol sub-20 campion...
Dénia homenatja a Fiamma Benítez, jugadora de la selecció espanyola de futbol sub-20 campion...
Dénia homenatja a Fiamma Benítez, jugadora de la selecció espanyola de futbol sub-20 campion...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina