Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Dénia celebra el Dia Mundial de la Tapa

Del 17 al 21 de juny, 40 establiments de restauració ofereixen la seua proposta de tapa més beguda a 3 euros


Enguany es compleix el cinqué aniversari de la celebració del Dia Mundial de la Tapa, una iniciativa impulsada per la plataforma Saborea España per a posar en valor la tapa i el tapeig com a elements diferencials de la gastronomia i la societat del nostre país dins i fora de les nostres fronteres. Dénia, com a destinació turística gastronòmica membre de Saborea, se suma a aquest esdeveniment promocional i el celebrarà del 17 al 21 de juny amb la participació de 40 establiments de restauració de la ciutat, que oferiran la tapa que han ideat per a l'ocasió més beguda al preu de 3 euros.

El Dia Mundial de la Tapa a Dénia està organitzat per l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme (Aehtma) i GuíaME Comunicació, empresa que també s'encarrega de l'organització de la Ruta de Tapes de Dénia, i compta amb la col·laboració del departament de Turisme de l’Ajuntament de Dénia.

Durant la presentació de l'esdeveniment, que ha tingut lloc aquest matí a l'ajuntament, l'alcalde i regidor de Turisme, Vicent Grimalt, ha destacat el gran esforç organitzatiu i ha qualificat de “tot un èxit” que s'haja aconseguit la participació de 40 bars i restaurants de la ciutat.

El representant d’Aehtma Diego Mena, per la seua part, ha elogiat les bondats de la tapa i el tapeig ja que que conviden a “eixir, compartir i conviure” i ha recordat que, gràcies a GuíaME Comunicació, la ciutat de Dénia ha recuperat el gust pel tapeig a través de la Ruta de Tapes, que pròximament celebrarà la seua quinzena edició.

Manolo Martí, directiu de GuíaME Comunicació, ha assenyalat que els locals participants en aquest Dia Mundial de la Tapa no solament se situen en el nucli urbà, sinó que els podem trobar també en les Marines o les Rotes. Aquests establiments són: Amazing, Amazona’s, Bar Bonanza, Bavaria Bräu, Bocafí Bocatería, Bodegas Galiana, Ca Tona, Cafetería Havannah, La Latería, Divino, El baret de Robert, El Comercio, El Convent, El Jamonal de Ramonet, El Marino Port, El Mosset, El Quinto Pino, El Rincón de Montava, El Senyoret, Entre Aromas, L’hotelet de La Raconà, Kantina Japonesa by Meshico (Els Magazinos), La Cuarentena, La Glorieta-La cuina de Toni, La Mar de Chula, La Taverna del Mirall, La Traviesa, La Xerna del Mar, Mena Restaurant, Mr. Fisher, Smile, Tapes del Port, Tasca Eulalia, Tasca La Carme, Tasca Ramonet, Taverna Els Cosins, Tempura Bar & Grill, Terra de Sabor, Txoko Bar i Movida Dénia.

En la web de Turisme Dénia (www.deniaturismo.com) podeu trobar detall dels locals participants, la seua adreça i la tapa que presenta.
 
 Dénia celebra el Dia Mundial de la Tapa
 Dénia celebra el Dia Mundial de la Tapa

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina