Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

La campanya estival del Mercat Municipal compta amb la creativitat de Postres Gelart per a promocionar les fruites i verdures de temporada

Del 5 de juliol al 23 d'agost es podran degustar granissats naturals i gelats artesans elaborats amb productes frescos de les parades del mercat

Primer va ser el figatell i la promoció de les carnisseries, li va seguir la gamba roja i les parades de peix i ara, amb l'arribada dels mesos més calorosos de l’any, la Regidoria de Mercats ha llançat una nova acció de promoció comercial i gastronòmica del Mercat Municipal amb les fruites i verdures fresques com a autèntiques protagonistes.

La iniciativa, que es durà a terme durant els mesos de juliol i agost, uneix la riquesa de fruites i verdures fresques de temporada que ofereixen les parades del mercat amb el talent i la professionalitat de Verdú Gelateries-Postres Gelart. El resultat, una programació repleta de promocions i activitats culinàries en el mercat que el convertiran, en paraules de l'anterior regidor de l'àrea, Javier Scotto, “en l'epicentre dels productes frescos i de la seua transformació en el producte més demandat i consumit a l'estiu, els gelats i granissats”.

Aquesta campanya comença el 5 de juliol amb la presentació del gelat “Mercat de Dénia”, una idea de Gelart elaborada amb taronja, remolatxa i carlota, que el públic podrà degustar, igual que els altres productes que es posaran en venda durant aquesta campanya, a un preu de 1,5 euros. El 20 de juliol, la clientela i visitants del Mercat descobriran una altra creació de Gelart, el gelat de gaspatxo. Completen el calendari d'activitats del mes de juliol les cites dels divendres 12 i 26, en les quals es posaran a la venda granissats artesans de fruites i verdures i el gelat “Mercat de Dénia”.

Agost s'iniciarà amb una altra interessant proposta. El dissabte dia 3, s'ofereix al públic la possibilitat de comprar la fruita i verdura que preferisca en les parades del mercat i els mestres artesans de Gelart li elaboraran al moment un gelat amb estos ingredients. I el dissabte 17, el cuiner Bruno Ruiz protagonitzarà un showcooking en el qual crearà unes postres de raïm moscatell, en col·laboració amb Mará Bañó, propietària del celler Els Freses. Els divendres 9 i 23 d'agost es dedicaran a la venda de granissats naturals i el gelat “Mercat de Dénia”.
L'horari d'aquestes activitats de la campanya és de 10 a 13.30 hores.

Aquesta acció dinamitzadora té, a més, un caràcter solidari, ja que tot alló recaptat en la venda de gelats i granissats es destinarà a l'associació Ludai, que gestiona el centre d'atenció primerenca i desenvolupament infantil i atén famílies i xiquets amb problemes en el desenvolupament.

La seua presidenta, Maite Cabrera, ha assistit aquest matí a la presentació de la iniciativa amb els altres protagonistes, els germans Adrián i Álvaro Verdú, gerents de Postres Gelart, i la regidora de Mercats, Sandra Gertrudix, qui ha destacat la gran labor del seu antecessor i ha manifestat la intenció de continuar promocionant el Mercat Municipal de Dénia i els productes de la nostra comarca.
 
La campanya estival del Mercat Municipal compta amb la creativitat de Postres Gelart per a p...
La campanya estival del Mercat Municipal compta amb la creativitat de Postres Gelart per a p...
La campanya estival del Mercat Municipal compta amb la creativitat de Postres Gelart per a p...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina