Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Creama Dénia imparteix cursos d'anglés per a persones desocupades inscrites en Labora

Creama-Dénia impartirà, a partir de la primera quinzena de novembre, cursos d'anglés gratuïts de nivell A-1 i A-2 per a persones desocupades. Aquesta acció formativa està subvencionada per Labora, el servei autonòmic d'ocupació i formació, i per a poder participar és imprescindible estar inscrit en Labora i haver sol·licitat en la demanda de formació els cursos d'anglés.

Cadascun dels dos cursos té una duració de 190 hores i 15 places oferides.

Creama Dénia va aconseguir l’acreditació com a centre de formació de Labora en els nivells d'anglés A-1, A-2, B-1 i B-2 en 2016 i ha sigut enguany quan ha aconseguit la primera subvenció del servei autonòmic per a impartir aquests cursos.

Cal recordar que fins al moment, Creama Dénia havia oferit cursos i tallers de conversa en anglés gràcies a la col·laboració de persones voluntàries residents que impartien les sessions.

En aquesta fase no van tindre entrada les persones que no comptaven amb cap coneixement d'anglés previ. Ara, amb els nous cursos que subvenciona Labora, Creama Dénia pot oferir els nivells més bàsics d'anglés, A-1 i A-2, i donar l'oportunitat d'iniciar-se en l'idioma a les persones que no compten amb coneixements previs.

 
Creama Dénia imparteix cursos d'anglés per a persones desocupades inscrites en Labora

Altres notícies

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina