Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

El “Strudel trampa” del restaurant Entrearomas guanya el primer premi de la XV Ruta de Tapes

El Strudel trampa, una pasta fullada farcida de galta i cansalada ibèrics, poma confitada, cremós de creïlla i tòfona, parmesà i gelat de boletus que va presentar el restaurant Entrearomas, ha sigut elegida per votació del públic la millor tapa de la 15 edició de la Ruta de Tapes de Dénia celebrada del 24 d'octubre al 17 de novembre.

Óscar Domínguez i Julia Schirweit, propietaris de l'establiment, han rebut, a més d’una placa commemorativa, una estufa d'exterior personalitzada, obsequi de l'empresa deniera Fuego Difusión, i un dinar o sopar degustació per cortesia del restaurant Mena.

El lliurament de premis ha tingut lloc aquest matí a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Dénia amb presència de l'alcalde, Vicent Grimalt, Manolo i Frank Martí, de GuíaME Comunicació, organitzadora de la ruta, Diego Mena, en representació de l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme de la Marina Alta (Aehtma), i representants de les empreses col·laboradores.

El segon premi d'aquesta XV Ruta de Tapes, elegit també per votació del públic, ha sigut per al restaurant Bonanotte pel seu Ravioli cruixent de gamba, un ravioli de pasta wonton, farcit de cremós de gamba amb salsa tandori i ensalada d'alga wakame. El seu propietari, Jorge Lemos, ha rebut una placa commemorativa de GuíaME Comunicació i el regal d’un sopar, nit d'hotel i desdejuni a l'hotel La Font d’Alcalà, en Alcalà de la Jovada.

El premi Aehtma a la tapa triada per un jurat tècnic ha sigut atorgat al restaurant El rincón de Montava pel seu plat Niu de mar, un ou escalfat amb eriçó i llomellets d'orada sobre crema de marisc, carxofa confitada i pa de cristall. El premi està dotat amb una placa commemorativa i una experiència gastronòmica d'alta cuina per a dues persones en un establiment de Dénia.

Turisme Dénia reconeix en cada edició a l'establiment que presenta la millor tapa elaborada amb producte autòcton. Aquest premi ha recaigut en la cafeteria Canela, que va preparar per a aquesta ruta una coca de dacsa de galta al vi negre sobre llit de mostassa a les fines herbes amb pètals de confitura de tomaca, micromesclum floral i fideus d’ají.

Com a novetat d'aquesta edició, GuíaME Comunicació ha concedit un premi especial, dotat amb 300 euros, que ha rebut El Marino port per la seua tapa de calamar farcit de llagostí amb crema de boletus.

Després del lliurament dels premis als establiments guanyadors, s'ha realitzat el sorteig de premis per al públic participant que haja emplenat i entregat el seu passaport de valoració amb un mínim de 15 tapes puntuades. Els premiats són Kathryn Elaine Eden (sopar de tapeig per a dues persones en el restaurant Entrearomas, guanyador del primer premi de la ruta); Lindsey Gray (sopar de tapeig per a dues persones en el restaurant Bonanotte, guanyador del segon premi de la ruta); Robert Bruhl (tapeig per a dues persones en la cafeteria Canela, establiment guanyador del premi de Turisme Dénia); Mª Dolores Pons (sopar de tapeig per a dues persones en el restaurant El rincón de Montava, guanyador del premi Aehtma); Mercedes Tallada (guanyadora d'un sopar, nit d'hotel i desdejuni per a dues persones a l'hotel Los Ángeles, obsequi d’Aehtma) i Nathalie Chabin (cistella gurmet amb productes de la terra regalada per la Penya Gastronòmica La Cata).

Finalment, en el sorteig realitzat entre els ruters que a través de l'App Rutappa han puntuat les 40 tapes concursants ha resultat guanyadora l'alemanya Hellen Vierkótter. El premi, patrocinat pel centre comercial Portal de la Marina, consisteix en una targeta regal de 500 euros per a compres en els establiments de la superfície comercial.

La Ruta de Tapes és una iniciativa organitzada per GuíaME Comunicació en col·laboració amb Turisme Dénia i l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme de la Marina Alta (Aehtma).

La pròxima edició se celebrarà del 20 de febrer al 15 de març de 2020.

 

 

Strudel trampa
Els premiats d'aquesta edició
Cafeteria Canela, premi de Turisme Dénia

Altres notícies

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina