Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Alumnat dels programes formatius de conservació de muntanyes i de perruqueria i estètica de Creama Dénia comparteixen un taller sobre l'elaboració de cosmètics amb productes naturals

L'alumnat dels PFCB (Programes Formatius de Qualificació Bàsica) de les especialitats  “Activitats auxiliars en conservació i millora de muntanyes” i “Serveis auxiliars de perruqueria i estètica” que imparteix Creama Dénia han organitzat i compartit un taller sobre les propietats i principis actius de varietats naturals presents en ecosistemes mediterranis i la seua utilització en cosmètica.

En aquesta activitat, l'alumnat comparteix informació sobre els coneixements adquirits al llarg del curs. D'una banda, l'alumnat de l'especialitat de conservació de muntanyes ha seleccionat, recol·lectat i assecat les espècies vegetals a utilitzar i, per part seua, l'alumnat de perruqueria i estètica ha dissenyat el procediment d'elaboració dels cosmètics, tenint en compte les propietats de les espècies.

Amb els ingredients naturals triats, han elaborat tres tipus de cosmètics: un oli corporal de taronja, sals de bany de lavanda i llorer i protectors labials fets amb mantega de karité, cera d'abelles i pols de remolatxa o de canyella.

Aquest taller pretén potenciar l'ús de productes naturals aplicats a l'estètica personal per a donar a conéixer les propietats i usos d'espècies autòctones, així com implicar-se en la sostenibilitat ambiental, creant productes biodegradables, que no generen residus químics ni són agressius amb el nostre cos. A més, es tracta d'un projecte integrat de treball entre els dos programes que ajuda a l'aprenentatge del treball en equip entre diferents especialitats formatives.

 

 

Alumnat dels programes formatius de conservació de muntanyes i de perruqueria i estètica de ...
Alumnat dels programes formatius de conservació de muntanyes i de perruqueria i estètica de ...
Alumnat dels programes formatius de conservació de muntanyes i de perruqueria i estètica de ...

Altres notícies

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina