Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Preguntes de la ciutadania en els plens virtuals

A causa de la situació actual provocada per la COVID-19, la celebració dels Plens s'està realitzant de manera telemàtica. Segons el Reglament Orgànic de Participació de l'Ajuntament de Dénia, tots/as els/as ciutadans/as, majors d'edat, podran plantejar precs i/o preguntes per a la sessió ordinària del Ple, sempre que es referisquen als temes d'interés i a l'àmbit municipal.

Per a facilitar la participació ciutadana i amb la finalitat de garantir el caràcter públic dels Plens que es transmeten en directe a través de Youtube, tota aquella persona que desitge realitzar una pregunta al Ple, podrà fer-ho a través d'un correu electrònic dirigit a:  mailto:alcaldia@ayto-denia.es

Requisits:

•             Identificació del ciutadà/a amb nom i cognoms i número de Dni/ Nie

•             Exposició clara i concisa de la pregunta dirigida al Ple sobre temes d'interés general i d'àmbit municipal.

 Totes les preguntes dirigides al Ple hauran de remetre's per correu electrònic abans de les 14 hores del dia de la celebració del Ple Ordinari, que té lloc, amb caràcter general, l'últim dijous del mes, a les 19 hores.

Totes les preguntes remeses en el termini assenyalat seran llegides i contestades una vegada finalitzada la sessió plenària
Preguntes de la ciutadania en els plens virtuals

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina