Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Nova edició del programa "Educant en el present" de prevenció de les addiccions a les TIC i el joc

Per sisé any consecutiu, la Regidoria de Prevenció d’Addiccions llança el programa de xerrades adreçades a famílies "Educant en el present", una iniciativa pensada per a ajudar els pares i mares i centrar l’atenció en la importància que té l’educació dels més joves per a prevenir i evitar problemes relacionats amb conductes de risc, respecte a les TIC i els jocs d’atzar. 

Aquesta nova edició constarà de dos tallers per a mares, pares, famílies, docents i uns altres professionals, en què es tractarà de donar als participants eines i estratègies per a fer-hi front a diferents problemàtiques. 

La primera, programada per al 22 de setembre, a les 20 h, ja en format presencial, a la Casa de la Cultura, porta per títol “Aposta per la prevenció! Que no se la jugue. Prevenció familiar de l’addicció al joc”, impartida pel psicòleg Javier Milla Díaz, especialista en addicció al joc.

Els dies 27, 28 i 29, també a les 20 h, però en doble modalitat, en línia (a través de la plataforma Zoom) o presencial, a la Casa de la Cultura, el taller “Menors i TIC. Quin és el teu paper com a mare o pare?", impartit per David Cortejoso, psicòleg sanitari.

La inscripció prèvia s’ha de fer:

  •  Enviant un correu a upccadenia@ayto-denia.es
  • Per missatge directe a les xarxes socials, Facebook o Instagram, de la UPCCA de Dénia (@upccadenia)
  • O telefonant al 628 076 449
Nova edició del programa "Educant en el present" de prevenció de les addiccions a ...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina