Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Dénia amplia la seua oferta formativa amb l'adhesió a la Xarxa d'Aules del Programa Mentor del Ministeri d'Educació i Formació Professional

Ofereix cursos de formació no reglada, flexible i amb tutorització personalitzada que es poden realitzar en línia des de qualsevol dispositiu amb connexió a internet

L’Ajuntament de Dénia, a través de Creama, s'ha adherit a la Xarxa d'Aules del Programa Mentor del Ministeri d'Educació i Formació Professional. Des d'aquesta setmana, es pot accedir a aquest programa de formació no reglada, flexible i amb tutorització personalitzada dirigit a persones majors de 18 anys. Els cursos es poden realitzar en línia des de qualsevol dispositiu amb connexió a internet o acudint a l'aula d'informàtica de Creama Dénia, al carrer del Nou d’Octubre, on hi ha disponibles equips informàtics i personal de Creama per a atendre l'aula. En aquest espai presencial es realitzaran també els exàmens dels cursos que permetran als participants obtindre un certificat d'aprofitament emés pel Ministeri d'Educació i Formació Professional.

L'oferta formativa de l'Aula Mentor inclou més de 200 cursos referenciats en el Catàleg Nacional de les Qualificacions Professionals, que permeten completar la formació d'un títol d'FP o un Certificat de Professionalitat, o participar en un procediment d'acreditació de competències professionals; cursos específics per a formació del professorat i cursos referenciats al Marc europeu comú de referència per a les Llengües.

La matrícula per als diferents cursos està oberta durant tot l'any, a excepció del mes d'agost. Els cursos tenen un preu de 48 euros, a excepció dels cursos amb certificació de 30 hores, l'import de les quals és de 24 euros.

Cursos gratuïts

Periòdicament s'oferiran cursos gratuïts d'algunes especialitats en la línia denominada “Mentor en Obert”. Aquest mes de novembre s'ha llançat una primera oferta de deu que inclou: Linux Essentials (Cisco), Introducció a Internet de les coses (Cisco), Introducció a la Ciberseguretat (Cisco), Emprenedoria Digital (Cisco), Networking Essentials (CISCO), Get Connected (Cisco), Ciberseguretat Essentials (Cisco), Iniciació a Salesforce, Administració de Salesforce i Iniciació a la Física.

La inscripció es pot realitzar, del 5 al 15 de novembre, en el correu electrònic denia@aulamentor.es. Les places són limitades i s'adjudiquen per ordre d'inscripció. Aquesta formació és en línia i començarà el 22 de novembre de 2021.

Aquests cursos de Mentor en Obert no tenen examen presencial i, per tant, només s'emet el certificat d'aprofitament o assistència que emet Cisco en el cas dels seus cursos o el certificat que emeten els tutors en el cas de la resta.

La regidora de Creama, Sandra Gertrúdix, va visitar ahir l'aula d'informàtica de Creama, on tot està preparat per a l'arrancada del programa Aula Mentor a Dénia.

Dénia amplia la seua oferta formativa amb l'adhesió a la Xarxa d'Aules del Programa ...
Dénia amplia la seua oferta formativa amb l'adhesió a la Xarxa d'Aules del Programa ...
Anar al principi de la pàgina