Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Trenta-un joves conclouen la seua formació en els Programes de Qualificació Bàsica 2021/2022 que imparteix Creama Dénia

El curs 2021/2022 dels Programes Formatius de Qualificació Bàsica que gestiona Creama Dénia s'ha clausurat hui. L'acte, celebrat a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Dénia, ha comptat amb la participació de la gerent del Creama, Rosario Donderis, la regidora d'Educació, Melani Ivars i la regidora de Creama, Sandra Gertrúdix i la presència de l'equip docent dels programes, personal tècnic de Creama, regidors de la Corporació municipal i part de l'alumnat.

 

En aquest curs 2021/2022 s'han impartit quatre programes formatius: “Operacions auxiliars en l'organització d'activitats i funcionament d'instal·lacions esportives”, nou aquest curs i l'únic d'aquesta especialitat que s'imparteix a nivell autonòmic; “Activitats auxiliars i de suport de vaixell en port”, únic també a nivell de Comunitat Valenciana i que enguany ha celebrat la tercera edició; “Activitats auxiliars de comerç” i “Activitats auxiliars en conservació i millora de muntanyes”. La dotació pressupostària de la Conselleria d'Educació per al seu desenvolupament ha sigut de 159.417,6 euros.

 

En total, 31 joves han aconseguit concloure la seua formació, que va començar al setembre de 2021 i finalitza ara al juny, amb un total de 960 hores lectives. La formació inclou també pràctiques en empreses de Dénia i la comarca. En concret, aquest curs han col·laborat setze: Natura Garden, Inspira Garden, Sol Gata, Club de tennis Dénia, Col·legi Públic Raquel Payá, Escola Municipal de futbol de Dénia, Ajuntament de Teulada-Moraira (Esports), Mas i Mas, Carrefour, Stylo Lighting, Sprinter, Pòsit de Dénia, Real Club Nàutic de Dénia, Varadero Port, Nàutica Noguera i Punta Estrella Charter.

 

A totes aquestes empreses col·laboradores, així com als departaments d'Educació, Parcs i Jardins, Joventut i Esports de l’Ajuntament de Dénia i a l'equip docent ha agraït la gerent del Creama, Rosario Donderis, la seua col·laboració en el desenvolupament dels programes. Una oferta formativa que Creama porta avant, de manera ininterrompuda, des del curs 1994-1995 i que “posa sempre en el centre de les seues accions i planificació a l'alumnat”.

 

Les regidores de l’Ajuntament de Dénia, per part seua, han incidit en la importància que els joves que han cursat la formació dels programes “tornen als estudis reglats o bé s'incorporen al mercat laboral”, però sempre “apostant per ells mateixos i sense deixar d'aprendre al llarg de la vida”.

 

L'acte de clausura dels programes 2021/2022 ha conclòs amb un vídeo que recull diferents activitats en les quals ha participat l'alumnat durant el curs i el lliurament de certificats.

Trenta-un joves conclouen la seua formació en els Programes de Qualificació Bàsica 2021/2022...
Trenta-un joves conclouen la seua formació en els Programes de Qualificació Bàsica 2021/2022...
Trenta-un joves conclouen la seua formació en els Programes de Qualificació Bàsica 2021/2022...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina