Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Més de 110 persones van gaudir de la tornada de l’activitat d’intercanvi lingüístic ‘pub quiz’ el divendres passat

L’àrea de Relacions Internacional de l’Ajuntament organitza cada any activitats per promoure l’intercanvi lingüístic entre ciutadans de parla castellana i persones amb altres llengües maternes.

La Covid-19 va paralitzar una de les activitats amb més recorregut del programa ‘relaciona’t i aprén’: el pub quiz. Fins que el passat divendres 18 es va tornar a posar en marxa amb l’assistència de més de 110 persones. L’activitat, organitzada amb la col·laboració de l’Escola Oficial d’Idiomes (EOI) de Dénia i associacions de residents estrangers com la U3A (University of the Third Age) i l’Euroclub, consisteix en un concurs de preguntes de cultura general -la meitat en anglés, la meitat en castellà-. Els o les participants s’organitzen per equips formats equitativament per persones de parla castellana i estrangers perquè es comuniquen per poder guanyar el joc. A més, s’inclou una ronda de preguntes amb qüestions relatives a la Marina Alta per difondre la cultura local.

Els organitzadors destaquen la gran diversitat de nacionalitats de les jornades (britànics, alemanys, irlandesos, estatunidencs, russos, i fins i tot taiwanesos, canadencs i holandesos), i la incorporació de gent nova cada sessió.

Enguany, 60 persones amb llengua materna castellana s’han adherit al programa; mentre que el nombre d’estrangers ha pujat en 30 persones. Les xifres totals ascendeixen fins als 1.300 parlants de castellà i els 600 estrangers inscrits.

Vull participar, com ho faig?

https://portal.edu.gva.es/eoidenia/va/relacionate-y-aprende-va/

Més de 110 persones van gaudir de la tornada de l’activitat d’intercanvi lingüístic ‘pub qui...
Més de 110 persones van gaudir de la tornada de l’activitat d’intercanvi lingüístic ‘pub qui...
Més de 110 persones van gaudir de la tornada de l’activitat d’intercanvi lingüístic ‘pub qui...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina