Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

L'Ajuntament de Dénia concedeix 38.360 euros en ajudes per a l'escolarització de xiquets i xiquetes de primer cicle d'infantil

Des de la Regidoria d'Igualtat i Polítiques Inclusives es va llançar la convocatòria d'ajudes per a sufragar les despeses d'escolarització en el primer cicle d'educació infantil (de 0 a 3 anys). De les 144 sol·licituds presentades, 7 van ser denegades; mentre que amb les altres 137 s'ha resolt la concessió d'ajudes per un import de 280 euros cadascuna. En total, el Consistori ha invertit 38.360 euros.

La subvenció pretén ajudar les famílies a suportar les despeses d'escolarització per a alumnat matriculat en escoles infantils de primer cicle de Dénia, La Xara i Jesús Pobre. L'escolarització en edats primerenques consolida l'adquisició d'hàbits saludables i patrons de conductes adequades, que afavoreixen la millora de l'aprenentatge i la socialització dels xiquets i xiquetes. 

L'educació infantil en aquest primer cicle s'entén com un objectiu prioritari i un pilar fonamental per a la conciliació de la vida familiar i laboral. No obstant això, no està generalitzada pels alts costos que suposa per a les famílies.
 


 

L'Ajuntament de Dénia concedeix 38.360 euros en ajudes per a l'escolarització de xiq...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina