Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

L’Ajuntament de Dénia executarà enguany les obres d’ampliació i reforma de l’edifici administratiu del camp de futbol del Rodat

Els treballs, pressupostats en 150.000 euros, es finançaran a càrrec del romanent de tresoreria de l’any 2022

L’alcalde, Vicent Grimalt, ha confirmat al director de l’Escola Municipal de Futbol (EMF) de Dénia, Juanjo Palacios, que l’ajuntament executarà i finançarà les obres de millora de l’edifici on s’ubica l’oficina del camp de futbol del Rodat, pressupostades en 150.000 euros, a compte del romanent de tresoreria de l’exercici 2022 i que l’actuació s’executarà durant 2023.

 

L’estudi previ del projecte d’obres de millora de les instal·lacions ha estat promogut per l’EMF Dénia, els representants de la qual l’han presentat hui a l’alcalde i als regidors d’Esports, Raül Garcia de la Reina; de Serveis Econòmics, Paco Roselló; i de Territori, Maria Josep Ripoll, obtenint el compromís de l’ajuntament de finançar les actuacions.   

 

L’edifici de l’oficina s’ubica en una franja de terreny pavimentat situada a l’est del camp de joc, on també se situen altres construccions que formen part de l’equipament del camp de futbol, com ara els lavabos, un magatzem de material esportiu, un bar i una instal·lació de dipòsit per a reg.

 

Les obres projectades inclouen, d’una banda, la reforma de l’edifici destinat a administració, amb l’objectiu de millorar-ne l’accessibilitat i l’habitabilitat, funcionalitat i seguretat.

 

Actualment, s’hi accedeix superant tres graons, entrebanc físic que desapareixerà amb les obres que dotaran la instal·lació de les condicions d’accessibilitat adequades. També va a reubicar-se l’accés a l’edifici, desvinculant-lo completament de l’espai del bar, ja que actualment  l’entrada a l’oficina i el menjador del bar comparteixen espai sota un mateix cobert, la qual cosa fa que els usuaris i clientela es mesclen. Per últim, els treballs de reforma solucionaran les mancances en matèria d’eficiència energètica i els problemes de salubritat a causa de la humitat que pateix actualment l’edifici.

 

D’una altra banda, per tal d’atendre les necessitats actuals de l’escola i oferir millor servei als usuaris, s’emprendrà una ampliació de l’edifici, ocupant l’espai lliure d’edificació que s’hi troba al nord de l’oficina i l’espai buit que resulte de l’enderrocament parcial del magatzem de material esportiu contigu. Es conservarà i rehabilitarà la part del magatzem que conté la bomba de reg i els quadres elèctrics i d’accionament. Així mateix, s’adequaran les façanes per a millorar la imatge global de l’edifici on s’ubica l’oficina.

 

L’ampliació permetrà crear una sala de reunions, amb capacitat per a 25-30 persones, que puga fer-se servir també com a sala d’usos múltiples i tinga un accés independent, connectat directament amb l’exterior. Així mateix, s’habilitarà espai per donar cabuda a tres llocs de treball en l’espai de l’oficina –actualment n’hi ha per a dos-.

 

Actuació integral de modernització

 

Els representants de l’Escola Municipal de Futbol han proposat en la reunió que l’ajuntament desenvolupe una actuació integral de modernització de les graderies, vestuaris i magatzems del camp. A partir d’esta proposta, l’Ajuntament de Dénia treballarà en els propers mesos en un avantprojecte que modernitze un dels pocs camps de la Comunitat Valenciana que està en el nucli urbà d’una població.

  

Com ha indicat l’alcalde, Vicent Grimalt, “el futbol base, a l’igual que la resta d’escoles esportives municipals, tenen tot el nostre suport. Hem d’invertir esforços i recursos per donar els xiquets i xiquetes unes condicions òptimes per a la pràctica de l’esport, ja que sols així la fomentarem”.

 

 

 

L’Ajuntament de Dénia executarà enguany les obres d’ampliació i reforma de l’edifici adminis...
L’Ajuntament de Dénia executarà enguany les obres d’ampliació i reforma de l’edifici adminis...
L’Ajuntament de Dénia executarà enguany les obres d’ampliació i reforma de l’edifici adminis...

Altres notícies

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina