Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

La llum de la torxa dels XIV Mini Jocs arriba a Dénia per a anunciar la celebració de l’esdeveniment esportiu

L’alumnat de les escoles esportives de Dénia va transportar la torxa dels XIV Mini Jocs de la Marina Alta pels carrers de la ciutat ahir. La torxa va ser passada de mà a mà entre díhuit rellevistes, representants de quinze disciplines esportives practicades a les escoles esportives de la ciutat. El foc ha passat ja per altres poblacions de la Marina Alta per a anunciar l’inici dels XIV Mini Jocs de la Marina Alta, esdeveniment esportiu que tindrà lloc entre el divendres 19 i el diumenge 21 de maig a Pego.

 

El recorregut va començar a Torrecremada amb Mar Dalmau i Pascual Cervantes, representants dels esports adaptats, punt en el qual es va encendre la torxa. El trajecte va finalitzar a la plaça del Consell, on la futbolista Luna Papio va realitzar l’acte d’entrega. En el transport del foc dels Mini Jocs entre els carrers Patricio Ferrándiz, la plaça Jorge Juan, el carrer de Calderón, de la Via, de Diana i la plaça del Consell van participar l’atleta Marina Bermejo, el jugador de bàsquet Gerard Sastre, l’alumne de l’Escola de Vela Hugo Fornali, el jugador de futbol sala Yoel Labian, la geneta Paula Lledó, la gimnasta Sofía Alejandra Torres, la jugadora d’handbol Victoria Valentina Paredes, la nadadora Gabriela Bas, el tenista Álvaro Morató, les jugadores de pàdel Enma Candel i Daniela Pont, el jugador d’escacs Miquel Buigues, la jugadora de voleibol Evelyn Cruz i el pilotari Héctor Cabrera.

 

Per a finalitzar l’acte, el pilotari Héctor Cabrera, el jugador de bàsquet Gerard Sastre i la geneta Paula Lledó van ser els encarregats de llegir el següent manifest a la plaça del Consell:  

 

“Xiquets i xiquetes de Dénia, un any més, arriba al nostre poble la torxa dels “XIV Mini Jocs Olímpics de la Marina Alta”, que simbolitza l’esperit esportiu.

Com cada edició, amb aquest acte volem realitzar una manifestació de solidaritat i cooperació entre els pobles de la nostra comarca.

Tots els que avui ens hem reunit representem a la nostra població, i acceptem amb orgull participar en els XIV Mini Jocs que se celebraran els dies 19, 20 i 21 de maig a la població de Pego.

Ho farem amb alegria i il·lusió i competirem mantenint els valors olímpics,  excel·lència, perquè donem el màxim d’un mateix, amistat, perquè participem en equip o fem amics i solidaritat amb els companys i companyes, respecte amb els adversaris i adversàries, honestedat amb l’acceptació de les regles de joc; valors que ara i ací representa la torxa que recorre els pobles de la Marina Alta que participaran en aquest acte esportiu.

Ens comprometem a mantindre una actitud mentre competim, que ens farà sentir orgullosos del nostre municipi, així com de pertànyer a una comarca com la nostra, capaç d’educar-nos en els millors dels valors de l’esport, i fer-nos créixer junt al símbol dels Mini Jocs: “La Marineta”, per recordar-ho quan sigueu adults.

Des d’ací un record per a tots aquells xiquets i xiquetes que ja han participat, despertant i avivant la il·lusió dels que hi anem a participar de nou aquest any us convidem a conviure i gaudir amb nosaltres els Mini Jocs, a compartir una il·lusió que tenim tots els xiquets i xiquetes que estimem l’esport i el nostre poble.

Afegim-nos així a les voluntats de tots els que han fet possible cada edició dels Mini Jocs perquè siga una gran festa esportiva comarcal, que el dia de hui siga pròleg de la gran festa esportiva que ens acull en els XIV Mini Jocs de la Marina Alta.

Moltes gràcies!”

 

La llum de la torxa dels XIV Mini Jocs arriba a Dénia per a anunciar la celebració de l’esde...
Mar Dalmau i Pascual Cervantes
Lectura del manifiesto

Altres notícies

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina