Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Dénia organitza un taller d'improvisació teatral per a joves

La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Dénia, en col·laboració amb la Creu Roja, han organitzat un taller d'Improvisació Teatral, que tindrà lloc dijous que ve 7 de març. El taller estarà impartit per la companyia teatral Impromurcia, que es dedica des de fa diversos anys a improvisar històries en l'escenari d'una manera divertida i amena, i sobretot fent participar al públic.

El teatre d'improvisació és un gènere, a diferència del teatre tradicional, en el qual els actors creen una història en el moment, sense basar-se en un guió escrit, on cada personatge, cada escena, cada situació es va creant sobre la marxa. A més, la improvisació teatral és un gènere en si mateix, però també s'utilitza com a tècnica en altres gèneres teatrals. La improvisació pot ser còmica o dramàtica, depenent de l'enfocament que se li done.

El regidor de Joventut, Valen Alcalá, ha manifestat que “esta activitat, a més d'oferir una opció d'oci alternatiu i saludable on aventurar-se en el món del teatre, té com a objectiu potenciar la intel·ligència emocional dels i les participants, afavorint les habilitats personals i el treball en equip”.

El taller està dirigit a joves de 16 a 30 anys i serà de 17.00 hores a 19.00 hores en l'Espai 0.0 de l'edifici de Joventut, situat en Ronda Muralles, 42. La participació és totalment gratuïta, però amb aforament limitat, per això les persones interessades s'hauran d'inscriure a través del formulari en línia que es troba escanejant el QR del cartell (enllace https://forms.gle/65TZvTw8jLLygmbp7).

Valen Alcalá anima als joves al fet que no es perden esta oportunitat de passar una divertida tard de teatre en companyia.

 

Dénia organitza un taller d'improvisació teatral per a joves

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina