Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

L’Ajuntament de Dénia aprova la modificació de crèdits que permetrà reiniciar l’obra del parc de l’antic ambulatori

L’Ajuntament de Dénia ha aprovat hui en ple una modificació de crèdits per import de 429.001,59 euros, relacionada amb actuacions del Pla de Sostenibilitat Turística en Destinació (PSTD) 2021, finançat per Fons Next Generation EU. Esta modificació permetrà augmentar la partida pressupostària per a executar tres projectes del PSTD 21 que han d’estar finalitzats abans que acabe 2024, amb finançament procedent dels romanents d’altres actuacions del Pla ja adjudicades.

 

L’obra del solar de l’antic ambulatori al carrer del Marqués de Campo per a crear-hi una nova plaça pública és una de les accions que veurà augmentada la partida pressupostària en 108.191.61 euros.

 

Les obres, licitades i iniciades a finals de 2023, es van paralitzar a principis d’any per la necessitat de recalcular la cimentació per a adaptar-la a la realitat del conjunt de la parcel·la, segons ha assenyalat la regidora de Territori, Maria Josep Ripoll. El modificat en el projecte que ha hagut de fer-se ha permés “canviar el tipus de cimentació i abaratir els costos, que, d’haver mantingut els ciments de la construcció anterior, s’hagueren anat al doble”.

 

L’ampliació del Bosc de Diana, projecte que està actualment en redacció, incrementa la seua partida en 300.000 euros, destinats a convertir este espai públic en una gran zona verda, amb vegetació autòctona.

 

Per últim, la modificació de crèdits relativa al PSTD 21 contempla destinar 20.809.98 euros més al projecte de renovació de l’oferta museística de la ciutat.

 

El punt ha sigut aprovat per majoria amb els vots favorables de PSPV, Compromís i Gent de Dénia i els vots en contra de PP i Vox.

L’Ajuntament de Dénia aprova la modificació de crèdits que permetrà reiniciar l’obra del par...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina