Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

La final de l'Eurocopa de futbol masculí es retransmetrà en una pantalla gran al poliesportiu de Dénia

La Regidoria d'Esports instal·larà el diumenge 14 de juliol, una pantalla gran al poliesportiu de Dénia perquè totes aquelles persones que així ho desitgen puguen veure en directe la retransmissió de la final de l'Eurocopa, en què la Selecció Espanyola es jugarà el títol europeu amb la selecció anglesa.

El partit començarà a les 21 h (hora peninsular), però l'obertura de portes del poliesportiu (pista d'atletisme) tindrà lloc a les 20 h. Fins a l'inici de la retransmissió hi haurà ambientació musical.

El públic s'acomodarà en les graderies del recent. No està permés entrar menjar ni beguda i també està prohibida la pirotècnia.

Es recomana no desplaçar-se en cotxe fins al poliesportiu ja que les places d'aparcament en el recinte són limitades. La Policia Local regularà els accessos.

No està permès entrar-hi menjar ni beguda i també està prohibida la pirotècnia.

 

CANVI D'HORA DE L'ESPECTACLE PIROTÈCNIC DE LA FESTA MAJOR

 

També en previsió del seguiment que tindrà la final de l'Eurocopa, el departament de Festes ha modificat l'hora de llançament de l'espectacle pirotècnic que tancarà la Festa Major.

Previst en el programa inicial per a les 22.30 h, a l'esplanada de Torrecremada, l'espectacle pirotècnic es retardarà fins a les 23.45 h.

La final de l'Eurocopa de futbol masculí es retransmetrà en una pantalla gran al poliesp...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina