Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Luis Villó i Laura Covisa posen veu i imatge a la festa de Moros i Cristians de Dénia 2024

El pregoner i l’autora del cartell anunciador d’enguany van ser presentats ahir per la FEMMICC

La Federació de Moros i Cristians (FEMMICC) de Dénia va presentar ahir en l’ajuntament de Dénia el programa de la festa 2024, que se celebra del 3 al 16 d’agost, i el cartell que li dona imatge enguany, obra de Laura Covisa.

Hi van participar en la roda de premsa la presidenta de la Federació, Sonia Pérez, el vicealcalde i regidor de Salut Pública, Rafa Carrió, el regidor de Festes, Raúl García de la Reina, els capitans moro i cristià, Paco Vengut i Juan Marco, i el majoral major de Sant Roc, Víctor Céspedes. Van assistir també els ambaixadors i les abanderades d’ambdós bàndols, els primers tro d’enguany i una nodrida representació dels festers i festeres, que freguen segons l’últim cens de la FEMMICC, de febrer de 2024, les 750 persones.

En l’acte es va desvelar també el nom del pregoner d’enguany: Luis Villó, de la filà Marins Corsaris, persona vinculada a la festa de moros i cristians des de fa dècades.

A grans trets, el programa de Moros i Cristians en honor a Sant Roc de 2024 presenta dues novetats destacades. D’una banda, el castell de focs artificials que tancava els dies de festa la nit del 16 d’agost, es trasllada al 15 d’agost, dia de la desfilada de gala, a la mitjanit, com a fermall del dia gran de la festa.

El segon canvi introduït per la FEMMICC és l’agrupació de dos actes que se celebren el dia 16 d’agost: el miracle de la boira i la batalla d’arcabusseria, que enguany es faran conjuntament a les 9.30 del matí.

Dies abans del començament de la festa, FEMMICC, en col·laboració amb l’Ajuntament de Dénia, ha organitzat una donació de sang solidària. Serà el dimecres 31 de juliol, de 17 a 20.30 hores, al Centre Social de Dénia.

El programa complet de la festa de Moros i Cristians de Dénia 2024 es pot consultar en INICIO - FEMMICC | Federación de Moros y Cristianos de Dénia (femmiccdenia.com)

 

Luis Villó i Laura Covisa posen veu i imatge a la festa de Moros i Cristians de Dénia 2024
Luis Villó i Laura Covisa posen veu i imatge a la festa de Moros i Cristians de Dénia 2024

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina