Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

L'Ajuntament de Dénia emprén la creació d'un Pla de Governança i Agenda Urbana 2030 per a la ciutat

El projecte s'engloba en les accions del Pla de Sostenibilitat Turística en Destinació (PSTD), finançat per fons europeus Next Generation UE

L'elaboració del Pla de Governança i Agenda Urbana 2030 de Dénia ha començat la marxa. El projecte s'engloba dins del PSTD, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (PRTR) finançat per la Unió Europea, Next Generation EU, i té com a objectiu principal assegurar que Dénia evolucione de manera sostenible, inclusiva i pròspera, alineant els esforços locals amb els Objectius de Desenrotllament Sostenible establits per l'ONU i definint els indicadors que permeten mesurar la seua contribució i generar informes de consecució i evolució.

L'Ajuntament de Dénia va adjudicar a l'empresa Kalmas el contracte d'assistència tècnica per a l'elaboració del Pla de Governança i Agenda Urbana 2030 durant els pròxims 9 mesos. Este matí, a la Biblioteca de Dénia, representants de l'empresa han mantingut una reunió amb els membres de l'equip de govern i el personal responsable dels servicis i departaments de l'ajuntament per a informar-los del procés d'elaboració, implantació i execució del Pla de Governança i Agenda Urbana de Dénia.

Actualment, el procés es troba en les fases inicials de revisió i anàlisi de la situació actual de Dénia, amb la coparticipació de totes les àrees implicades de l'Ajuntament de Dénia.

Un dels conceptes clau per a este projecte és establir participació ciutadana. Per això, en la següent fase es llançarà una enquesta ciutadana que permetrà a tots els residents de Dénia compartir i establir les seues prioritats sobre diversos aspectes de la ciutat. Esta enquesta estarà disponible en línia per a així garantir que el major nombre de persones possible puga participar. En este sentit, a la volta de l'estiu es durà a terme un taller de participació.

Després de les diferents fases es desenvoluparà una aplicació que permetrà veure en temps real la implicació de l'Ajuntament de Dénia i el seu pressupost municipal amb els ODS.

 

 

 

L'Ajuntament de Dénia emprén la creació d'un Pla de Governança i Agenda Urbana 2030 ...
L'Ajuntament de Dénia emprén la creació d'un Pla de Governança i Agenda Urbana 2030 ...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina