Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Jornada de Donació de Sang Festera organitzada per la FEMMIC i l'Ajuntament de Dénia

Un any més, la Federació de Moros i Cristians de Dénia (FEMMIC) i l'Ajuntament de Dénia han celebrat la jornada de donació de sang festera, destacant la importància de la solidaritat i la salut pública. La cita, que va tenir lloc ahir dimecres, 31 de juliol, al Centre Social de Dénia, va comptar amb la participació activa de la comunitat local i el suport del Centre de Transfusions de la Comunitat Valenciana. L’alcalde, Vicent Grimalt, el vicealcalde i regidor de Salut Pública, Rafa Carrió, el regidor de Festes i Cultura, Raúl García de la Reina i la regidora del Major, Marta Gascó, van acudir a donar a primera hora de la vesprada.

El regidor de Salut Pública, Rafa Carrió, va subratllar la rellevància d'aquesta iniciativa, que no només contribueix a mantenir les reserves de sang necessàries per al sistema de salut, sinó que també ajuda a incorporar nous donants, vitals per a la sostenibilitat del sistema sanitari.

Els resultats de la jornada han estat positius: un total de 61 persones es van presentar per a donar sang, aconseguint 57 donacions efectives, de les quals 9 van ser de nous donants. Aquestes xifres reflecteixen la generositat i el compromís de la comunitat de Dénia amb aquesta causa tan important.

Rafa Carrió ha declarat: Volem expressar el nostre agraïment més sincer a tots els participants que van acudir a la donació de sang. La vostra contribució és essencial per a salvar vides i mantenir el nostre sistema de salut actiu i eficient. Un agraïment especial als nous donants que s'han sumat a aquesta causa; el vostre gest és fonamental per a garantir les reserves de sang i ajudar aquells que més ho necessiten”.

Des de la FEMMIC i l'Ajuntament de Dénia es va realitzar una crida a la participació contínua: “animem a tots els ciutadans a seguir participant en les futures campanyes de donació de sang. Cada donació compta, i junts podem fer una gran diferència. La vostra implicació és clau per a continuar salvant vides”.

Jornada de Donació de Sang Festera organitzada per la FEMMIC i l'Ajuntament de Dénia
Jornada de Donació de Sang Festera organitzada per la FEMMIC i l'Ajuntament de Dénia

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina