Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Festes confia que el canvi de data del castell de focs artificials de la festa de Moros i Cristians en honor a Sant Roc afavorisca l’afluència d’espectadors

La Regidoria de Festes ha apostat enguany per canviar la data del castell de focs artificials que llança cada any en la festa de Moros i Cristians en honor a Sant Roc, que se celebra del 3 al 16 d’agost. “Hem decidit traslladar l’acte a la nit del 15 d’agost perquè en tractar-se de la vespra d’un dia festiu a Dénia, el dia de Sant Roc, esperem que hi haja la major afluència de públic possible”, explica el regidor de Festes, Raúl García de la Reina.

“A més, el dia 15 se celebra la desfilada de gala dels Moros i Cristians, l’acte central de la festa, que congrega centenars d’espectadors i pense que culminar eixe dia gran amb un castell de focs artificials en el port és un al·licient afegit”, subratlla el regidor.

El castell de focs artificials d’enguany el llançarà la pirotècnia Vulcano. Serà a les 00.30 hores de la matinada del dia 15 al 16 d’agost. “L’horari ha de ser este, poc després de la mitjanit, per qüestions de seguretat, per a no afectar el trànsit marítim”.


Festes confia que el canvi de data del castell de focs artificials de la festa de Moros i ...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina