Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

El Festival Jazz Dénia aconsegueix en el desé aniversari una xifra rècord de públic

Unes 2.000 persones han gaudit dels quatre concerts del programa de l'estiu de 2024

El Festival Jazz Dénia, una altra de les cites culturals consolidades de l'estiu denier, ha complit 10 anys i ho ha fet amb una xifra rècord de públic: vora 2.000 persones han gaudit dels concerts programats durant el mes d'agost en els jardins de Torrecremada.

El programa, "de molta qualitat i amb artistes nacionals i internacionals, ha captivat un any més els amants de la música", ha destacat el regidor de Cultura, Raúl García de la Reina. A més, ha recordat, enguany com a novetat els dos últims concerts s'han programat en cap de setmana, dissabte i divendres, per a no coincidir amb actes festius, "la qual cosa pot haver animat més persones a assistir-hi".

El festival es va obrir el dijous 1 d'agost amb els pianistes de renom Luca Filastro i Bernd Lhotzky. També una pianista, i vocalista, Francesca Tandori, va protagonitzar la segona cita, el dijous 8, amb el seu trio.

El dissabte 17, el saxofonista i director del Festival Jazz Dénia Enric Peidro hi va estrenar el seu nou projecte d'homenatge al músic i compositor Juan Tizón, acompanyat per l'International Jazz Quartet. 

I finalment, divendres 23, el grup madriñeny Racalmuto va tornar a Dénia amb el seu jazz festiu i virtuós.

"Està clar que el lloc, els jardins de Torrecremada, són un factor d'exit per a aquest festival. Però enguany, especialment, el públic ens ha manifestat la seua satisfacció després de cada concert", ha explicat el regidor.

La següent cita del calendari cultural estiuenc: la Mostra de Dansa Folklòrica

El cap de setmana del 6 al 8 de setembre torna la Mostra Internacional de Dansa Folklòrica de Dénia, en la seua edició número 31. Com cada any, les actuacions es desenvoluparan a la plaça del Consell, divendres i dissabte, a les 22 h, i diumenge, a les 20 h.

Obrirà la mostra el divendres 6 de setembre l'Agrupación de Proyecciones Folklóricas Alegrías y Tradiciones de Panamá. El dissabte 7 serà el torn de Ballet Flamenco Raíces, amb direcció i coreografies de José Porcel.

I el diumenge, com ja és tradició, clourà la mostra el grup local Dianium Dansa, al que enguany precediran en l'escenari els grups ucraïnesos Zabava i l'infantil Kvity Ucraïny, de l'associació Juntos Somos Más Fuertes; i el grup de folklore de la Asociación Orquídea, integrada per residents colombians a Dénia.

El Festival Jazz Dénia aconsegueix en el desé aniversari una xifra rècord de públic
El Festival Jazz Dénia aconsegueix en el desé aniversari una xifra rècord de públic
El Festival Jazz Dénia aconsegueix en el desé aniversari una xifra rècord de públic

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina