Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

‘Activitats en família’ 2024/2025 estrena propostes d’aventura a l’aire lliure

Activitats en família, una de les propostes d’oci més consolidades del calendari anual que es desenvolupa ininterrompudament des de l’any 2003, presenta la programació per al curs 2024/2025. Les Regidories de Cultura, Normalització Lingüística, Medi Ambient i el Museu Arqueològic han organitzat, d’octubre de 2024 fins a juny de 2025 un total de 25 activitats per als diumenges de matí, obertes a les famílies, residents de Dénia i de la comarca i també als visitants interessats.

 

El programa d’enguany presenta com a novetats la incorporació d’activitats en la mar, com paddle surf, big SUP i caiac, unes altres d’animació participativa en indrets emblemàtics de la ciutat com el Bosc de Diana i excursions d’aventura a la cova Ampla del Montgó o la Torre del Gerro. A més de mantindre el catàleg d’opcions d’anteriors campanyes com el teatre, la dansa, música, caminades, cine en valencià i visites guiades pel nostre patrimoni.

 

El departament de Cultura ha programat cinc representacions teatrals, tres actuacions musicals, i espectacles de dansa contemporània, dansa tradicional i circ. Com és habitual, hi ha nodrida presència de grups i companyies de Dénia, la Marina Alta i de la Comunitat Valenciana.

 

Per nomenar-ne alguns, la companyia deniera Tarannà Teatre representarà Arbret, la seua última producció; en dansa, es presenta l’espectacle multidisciplinari Sherezade, que conjuga música, teatre i dansa i en el qual participa el pianista denier Francesc Pérez Perelló i actuarà també el Grup Dianium Dansa d’Infants, que farà una dansà al carrer del Marqués de Campo acompanyat pel dolçainer ondarenc Josep Alemany; i entre les actuacions musicals, hi trobarem el concert de l’alumnat del Conservatori Tenor Cortis de Dénia i la banda juvenil de l’Agrupació Artística Musical de Dénia.  

 

El Museu Arqueològic ha organitzat cinc visites guiades gratuïtes relacionades amb el paisatge, el patrimoni i fets relacionats amb la història de Dénia: l’art rupestre de la cova de la Catxupa; un recorregut per la Dénia de Madoz; la inscripció romana i arquitectura hidràulica de la cova de l’Aigua; els plafons ceràmics devocionals que trobem als carrers de la ciutat i la història de la Colònia agrícola del Montgó. Per a participar-hi, cal fer reserva de plaça telefonant al Museu Etnològic (96 642 02 60).

 

Les caminades i les excursions, set en total, organitzades per la Regidoria de Medi Ambient, comprenen eixides a peu, activitats d’aventura en la mar i animació participativa a l’aire lliure. En estes activitats també cal fer inscripció prèvia obligatòria al correu viuiconviu@ayto-denia.es.

 

I com en edicions anteriors, el cinema vindrà de la mà de la Regidoria de Normalització Lingüística, que ha programat la projecció de tres pel·lícules infantils en valencià al teatre auditori del Centre Social.

 

El disseny del fullet de la campanya 2024/2025 és obra de l’il·lustrador de Dénia Víctor Torres, seguint la línia d’encomanar-ne el disseny a professionals de Dénia i la Marina Alta. El grup Tarannà Teatre serà l’encarregat de visitar les escoles de la ciutat per a fer arribar a les xiquetes i xiquets el programa d’activitats i animar-los a participar-hi.

 


‘Activitats en família’ 2024/2025 estrena propostes d’aventura a l’aire lliure

Altres notícies

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina