Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Obert el termini per a sol·licitar les ajudes de l'Ajuntament de Dénia per a gastos units a la vivenda habitual de persones amb baix nivell de renda

El termini per a sol·licitar l'ajuda econòmica familiar per a gastos relacionats amb la vivenda habitual, dirigida a persones amb baix nivell de renda, s'obri hui dijous, 10 d'octubre i finalitzarà el 23 d'octubre.

 

L'import de l'ajuda econòmica serà de 130 euros per a cada unitat familiar, concedint-se una única ajuda per vivenda.

 

Poden ser beneficiàries les persones físiques propietàries d'una vivenda habitual i que estiguen empadronades en el domicili per al qual se sol·licita l'ajuda. Les persones sol·licitants no podran ser titulars cadastrals de cap altre immoble urbà en tot el territori nacional, exceptuant el garatge i/o traster de la vivenda habitual. Així mateix, el valor màxim cadastral del seu domicili serà de 33.400 euros.

 

Les bases de la convocatòria, publicades en el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant del 4 d'octubre passat, establixen una altra sèrie de requisits per a optar com els ingressos íntegres anuals o l'obligació de qui sol·licita d'estar al corrent en el compliment de les seues obligacions tributàries i de la Seguretat Social i no tindre deutes pendents amb l'ajuntament.

 

Passos a seguir

 

El model de sol·licitud i les bases de la convocatòria es poden trobar en la seu electrònica de l'Ajuntament de Dénia Ajuda per a despeses d'habitatge en propietat a persones amb un nivell de renda baix (denia.es) o arreplegar-se presencialment en l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania (pl. Constitució, 10) i en el departament de Benestar Social (pl. Arxiduc Carles, 3).

 

Del 10 al 23 d'octubre, les persones interessades hauran de presentar la seua sol·licitud a través de la seu electrònica de l'ajuntament o, presencialment, en l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania amb cita prèvia, que cal demanar en este enllaç.

Obert el termini per a sol·licitar les ajudes de l'Ajuntament de Dénia per a gastos unit...

Altres notícies

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina