Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Renovació del parc infantil de Jaume I

Les obres d'instal·lació del nou parc infantil de la plaça de Jaume I han estat adjudicades a Juegos Kompan, S.A., per la quantitat de 39.500 € + IVA, segons acord d'ahir de la Junta de Govern Local.

Actualment el parc infantil més antic de la plaça es troba prou deteriorat i els elements de protecció dels jocs, les rajoles de cautxú, han perdut la funció per l'erosió derivada de l'exposició al sol i la pluja.

L'altre parc, el del costat dret des de l'accés a la plaça per Patricio Ferrándiz, es va renovar recentment, concretament a l'octubre del 2020, amb una equipació més moderna, pensada per a xiquets i adolescents, i inclusiva i una pavimentació de cautxú de colors.

El nou parc replicarà, amb modificacions en el disseny, el paviment colorit de cautxú i formes arrodonides. Pel que fa als nous elements de joc, s'hi instal·laran models més moderns de tobogans i gronxadors, un balancí inclusiu (com els que ja existeixen a la majoria de zones infantils del municipi) i, com a novetat, un llit elàstic arran de terra (a les imatges, el cercle central de color negre).

Després de l'adjudicació s'inicien els treballs d'elaboració dels elements del parc. Les obres d'instal·lació començaran al gener, després de Reis, i en dos setmanes estarà enllestit el parc nou.

Renovació del parc infantil de Jaume I
Renovació del parc infantil de Jaume I

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina