Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

L’11 de desembre el centre de Dénia torna a il·luminar-se per a una vesprada de compres ambientada amb la llum dels ciris

La Regidoria de Comerç, a través de l’Oficina Afic, ha organitzat una nova edició de la Nit de la Llum, una iniciativa per a incentivar les compres en els comerços de la localitat en les dates prèvies a Nadal.

La zona centro s’il·luminarà amb 7.000 ciris i, des de les 17.30 hores, recorreran els carrers grups de dansa, música i cors de nadales. Hi haurà també una actuació de malabars al carrer del Cop, número 15, altura de la tenda Titto i els més menuts hi trobaran el Pare Noel esperant-los en la tenda Toy Planet del carrer de la Mar.

El Mercat Municipal i uns altres carrers i places lluiran una decoració especial per a esta vesprada-nit de compres a Dénia.

Hi participen en la Nit de la Llum 2021 un total de 64 establiments comercials, que oferiran descomptes en els productes i detalls per als compradors i ampliaran l’horari d’obertura fins a les 21.30 hores. El Mercat obrirà fins a les 23.30 hores.

Els comerços participants en la Nit de la Llum són: Matilda; Alapar; Strendy; La Abadía; Camarena Moda Home; Dandara; Charming; Framaz; Joyería Sace; La Casa de las Medias; Mansaketo; Tot Detalls; Martina; Titto Dénia; Essentia; Andrea Milano; Bagit (2); Utopía; Amadeo Home; Alain Afflelou; Joyería Bonilla; Coqueta; Zapas Zapatería; Level Eleven; Toy Planet; Calceus; People; Sebastián Reig Peletería; Pink Penguin; Sirs; Sirs Ragazzi; Amaranta; Ivook; Flor de Azahar; Coletas; Óptica Benjamín; Life Concept; Carmen; Mango; Primichi; Torres Calçats; Celio; Calzedonia; Mango Woman; Pikolinos  Martinelli; Calzados Ramón Marsal; Druni; Botticelli; Bijou Brigitte; Caracol; Mango Kids; Luar Joyas de autor; Losk; Marimandonas; Cariñet; Sonia Piera; Milar Vidal (2); San&Sab; Patricia Vila; Karvi Shop; Pipol i Ella Boutique.

 

L’11 de desembre el centre de Dénia torna a il·luminar-se per a una vesprada de compres ambi...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina