Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

El restaurant Entrearomas rep un premi especial per la seua “implicació, dedicació i compromís” amb la Ruta de Tapes de Dénia

El Cantó i Tempura, primer i segon premi de la 18 edició

Els premis de la 18a edició de la Ruta de Tapes GuiaME Dénia s'han entregat hui en un acte en el qual han participat l'alcalde i regidor de Turisme, Vicent Grimalt, els organitzadors Manolo i Frank Martí, de GuiaME Comunicació, Diego Mena, directiu de l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme de la Marina Alta (Aehtma) i representants de les empreses col·laboradores de la iniciativa.

El primer classificat de la 18 Ruta de Tapes ha sigut el restaurant El Cantó per la tapa “Niu de cua de bou amb puré de creïlla i bolets”. Aquest primer premi està dotat d'una placa commemorativa, un dinar o sopar degustació en el restaurant Mena i una estufa decorativa per a terrassa per cortesia de Fuego Difusión.

El segon premi ha recaigut en Tempura bar&grill, que va preparar la tapa “La Marineta Cassiana” d'ensalada russa amb alga wakame i sèsam, llagostí, pa puff i maionesa d'algues. A més de la placa commemorativa, els responsables del local gaudiran d'un sopar amb nit d'hotel i desdejuni a l'hotel La Font d’Alcalà, d'Alcalà de la Jovada.

El premi Aehtma, triat per un jurat tècnic, ha sigut per a Cata’s Bar per la seua elaboració “Agropop”, d'ou de corral a baixa temperatura, molles ibèriques, puré de coliflor brasejada, melassa de magrana, xip de caqui i tòfona de tardor. La dotació consisteix en una placa commemorativa i una experiència gastronòmica d'alta cuina a Dénia per a dues persones.

Turisme Dénia atorga cada any el premi a la millor tapa elaborada amb producte autòcton, que ha sigut per al “Cultiu de mar” de El baret de Robert, un homenatge a la tomaca que cultiven els productors locals, amb tonyina i amanit amb la picaeta de la casa.

A aquests premis se suma el reconeixement que l'organització ha volgut brindar al restaurant Entrearomas, atorgant-li un premi especial, dotat amb 300 euros en metàl·lic, “per la seua dedicació, implicació i compromís, així com el bon fer i la cura” que ha demostrat amb la Ruta de Tapes des de l'inici. De fet, Entrearomas és el restaurant que més edicions ha guanyat. Per això “i per continuar mantenint eixe esperit de competitivitat i superació, li atorguem hui aquest premi més que ben merescut”.

A continuació, s'ha dut a terme el sorteig per a repartir premis entre els ruteros que han emplenat i entregat el seu passaport de valoració amb un mínim de 15 tapes puntuades. Els guanyadors són: Leles Noguera (sopar de tapeig per a dues persones en el restaurant El Cantó, guanyador del primer premi de la ruta); Daniel García (sopar de tapeig per a dues persones en el restaurant Tempura, guanyador del segon premi de la ruta); José Vicente Bolta (tapeig per a dues persones en El baret de Robert, establiment guanyador del premi de Turisme Dénia); Héctor López (sopar de tapeig per a dues persones en el restaurant Cata’s, guanyador del premi Aehtma); Georg Himmel, guanyador de la cistella de productes de la terra de Melicatessen i Silvia Camarena Jorge, guanyadora del premi patrocinat per Aehtma d'un sopar, nit d'hotel i desdejuni per a dues persones a l'hotel Los Ángeles de Dénia.

Finalment, en el sorteig realitzat entre els ruteros que han puntuat les 38 tapes concursants ha resultat guanyador Martin Cuezva Rettenmaier. El premi, patrocinat pel centre comercial Portal de la Marina, consisteix en una targeta regal de 500 euros per a compres en els establiments de la superfície comercial.

Els organitzadors ja estan treballant en la pròxima edició de la ruta, que se celebrarà del 18 de febrer al 13 de març de 2022.

Julia i Óscar, d'Entrearomas, arrepleguen el reconeixement
Restaurant El Cantó, guanyador de la 18a edició de la ruta
El restaurant Entrearomas rep un premi especial per la seua “implicació, dedicació i comprom...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina