Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Més de 300 persones participen en la celebració del Dia de la Infància i l’Adolescència als jardins de Torrecremada

La celebració del Dia de la Infància i l’Adolescència que va organitzar l’Ajuntament de Dénia dissabte passat als jardins de Torrecremada ha rebut una bona acollida entre els xiquets, xiquetes, joves i famílies de la ciutat. Més de 350 persones es van acostar a Torrecremada durant la jornada de dissabte, participant de les activitats previstes.

Els més menuts van gaudir molt dels jocs tradicionals: trompa, carreres de sacs, la corda, la goma... El taller de cuina en fred va ser un èxit. Molts es van animar a ballar danses i fer "pinets" pujant als muscles de muxeranguers. El contacontes els va mostrar "el costat fosc" del Pare Noel.

De vesprada, l'escape room va estar de gom a gom, amb 97 persones inscrites. Va haver-hi també tallers de personalitzar gorres i preparar-se mojitos 0,0.

 Amb l'objectiu d'oferir als més joves activitats dirigides a un millor desenvolupament, es va realitzar una dinàmica d'autocura que els va permetre descobrir-se, reconèixer i acceptar la diversitat pròpia i dels altres. També pensant en ells, a partir de les 8 de la vesprada es va celebrar una batalla de galls en les instal·lacions de Joventut.

D’altra banda, durant la jornada, artistes urbans van treballar de cara al públic plasmant el seu art sobre els murs exteriors del recinte.

La celebració del Dia de la Infància i l’Adolescència estava prevista, en principi, el 20 de novembre, com a colofó d’una setmana dedicada als xiquets, xiquetes i joves, però va haver de ser ajornada per causes meteorològiques.

Les activitats celebrades el dissabte, així com les que es van desenvolupar durant la Setmana de la Infància i l’Adolescència, han estat dissenyades en base als drets de la infància per tal que siguen inclusives i decidides pels propis protagonistes.

Hi ha col·laborat en l’organització els departaments municipals de Benestar Social, Joventut, Protocol, Alcaldia, Cultura, Educació, Esports, Persones Majors, Igualtat, Ciutat Creativa, Transició Ecològica, Normalització Lingüística, Biblioteca, Participació Ciutadana, Policia local i Protecció Civil; els centres educatius Cervantes, Llebeig, Maristes, Les Vessanes, Raquel Payà, Pou de la Muntanya, IES Chabàs, IES Sorts de la Mar i IES Maria Ibars; el CdT Marina Alta de Dénia; el  Parc natural del Montgó; l’associació TDAH +16; el Club de pilota de Dénia; Inefable produccions; Dianium Dansa; Muixeranga de la Marina Alta; Dolçaina i Tabalet; La Coqueria i Mil sabores.


Més de 300 persones participen en la celebració del Dia de la Infància i l’Adolescència al...

Més de 300 persones participen en la celebració del Dia de la Infància i l’Adolescència al...

Més de 300 persones participen en la celebració del Dia de la Infància i l’Adolescència al...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina