Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Èxit de participació en el primer cap de setmana de la campanya “Parcs habitats” de Benestar Social

La Regidoria de Benestar Social va organitzar el cap de setmana passat les primeres activitats de la campanya “Parcs habitats”, una acció sorgida del Consell Local d’Infància i Adolescència i arreplegada en el Pla Local d’Infància i Adolescència (PLIA) de la ciutat de Dénia. Les activitats han resultat “tot un èxit de convocatòria i de qualitat”, segons assenyalen des de l`organització.

 

“Parc habitats” respon a l’objectiu de fer de Dénia un entorn més amable, que afavorisca les vivències que contribueixen al ple desenvolupament dels xiquets, xiquetes i adolescents,  i conjuga la demanda d’activitats d’oci i temps lliure amb l’altra de viure els parcs, carrers i places.

 

La proposta es desenvolupa gràcies a la col·laboració en l’organització d’activitats dinamitzadores d’associacions locals, que són, de moment, les que van participar en les activitats del  Dia de la Infància celebrat el desembre passat a Torrecremada; tot i que la participació està oberta a qualsevol associació de la ciutat que vulga col·laborar desinteressadament en el projecte i puga organitzar als espais a l’aire lliure activitats participatives i d’interés per a la infància i l’adolescència. Les entitats interessades poden contactar amb Participació Ciutadana en l’Espai de les Portelles o per correu electrònic (pciutadana@ayto-denia.es).  

 

Dissabte 14 de maig, s’hi va celebrar a la plaça del Consell un taller de passos de ball gràcies a la col·laboració de La Marina Lindy Hop i diumenge, dia 15, al parc Chabàs, membres de l’Associació d’Artistes de la Marina Alta (ADAMA) van organitzar per al públic un taller de pintura familiar.

 

La programació de “Parcs habitats” continuarà l’últim cap de setmana de maig amb els assajos participatius oberts al públic de la muixeranga de la Marina Alta (dissabte 28 de maig, a les 11 hores al carrer de la Via) i Dianium Dansa (diumenge 29 de maig, a les 11 hores, a la plaça de Jaume I). 

 

Benestar Social també posa en marxa una altra campanya titulada “A berenar al parc!” que naix per a complir amb l’objectiu del PLIA d’organitzar activitats per a l’ocupació de l’espai públic i per al ple desenvolupament de la infància i l’adolescència, alhora que atén a l’aspiració de les associacions de tindre accés a la població més jove.

 

La primera acció de “A berenar al parc!” està programada per al dijous 19 de maig, a les 17.30 hores, als jardins de Torrecremada, on de la mà de voluntariat de l’associació protectora d’animals de Dénia APAD, s’impartirà un taller explicant el llenguatge dels gossos i la tasca de l’associació. Serà a les 18 hores, al parc de gossos menut.

Èxit de participació en el primer cap de setmana de la campanya “Parcs habitats” de Benestar...
Èxit de participació en el primer cap de setmana de la campanya “Parcs habitats” de Benestar...
Èxit de participació en el primer cap de setmana de la campanya “Parcs habitats” de Benestar...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina