Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Dénia assisteix per primera vegada a l’assemblea anual de la Xarxa de Ciutats de Congressos

Dénia, ciutat membre de la Xarxa de Ciutats de Congressos –Spain Convention Bureau- des de juny de 2022, ha assistit per primera vegada a la trobada sobre turisme de reunions i l’assemblea anual Spain Convention Bureau (SCB) que se celebren a Palma de Mallorca els dies 16 i 17 de març.

La trobada s’ha inaugurat este matí amb la intervenció d’Augusto Hidalgo, alcalde de Las Palmas de Gran Canaria i president de l’SCB, Catalina Cladera, presidenta del Consell Insular de Mallorca, i José Hila, alcalde de Palma.

Al llarg d’estos dos dies, experts del sector parlaran sobre la evolució dels mercats europeus,  la sostenibilitat com a element de tracció en les destinacions MICE (turisme de negocis) i la digitalització de les destinacions d’este segment turístic. També s’hi exposarà una anàlisi de la demanda nacional i internacional del turisme MICE i s’impartirà el taller “Multiplicant l’impacte econòmic i la transformació social. Estratègia i tàctica”.

Demà al migdia se celebrarà l’assemblea anual Spain Convention Bureau en la qual es presentarà la memòria d’actuacions de 2022 i el pla d’actuació i pressupostos per a 2023; a més d’avançar el pla d’actuació per a 2024.


 

 

Dénia assisteix per primera vegada a l’assemblea anual de la Xarxa de Ciutats de Congressos

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina