Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

El col·legi públic Pou de la Muntanya enceta el curs amb l’estrena del nou aulari d’infantil i el gimnàs

Les obres, incloses en el Pla Edificant de la Generalitat Valenciana, han tingut un cost aproximat d’1,6 milions d’euros


Ja han finalitzat les obres de construcció del nou aulari d’infantil del col·legi Pou de la Muntanya que faran possible que, des d’este curs, s’unifique en un mateix espai l’alumnat d’este cicle educatiu, que fins ara acudia a classe en les instal·lacions del Rodat, amb el de primària.

 

La directora del col·legi, Empar Bustos, ha declarat que “esta unificació ens agrada molt i era necessària, també a nivell del professorat, que tenim ganes d’estar i treballar tots junts”. També considera que la reagrupació de tot l’alumnat del col·legi en un mateix lloc beneficiarà a les famílies amb fills matriculats en els dos cicles.

 

Les obres, incloses en  el programa de construcció i millora d’infraestructures educatives ‘Pla Edificant’ posat en marxa per la Generalitat Valenciana en 2018, van finalitzar durant la primera quinzena d’agost i des d’aleshores, diferents departaments de l’ajuntament de Dénia, coordinats per l’àrea d’Educació, treballen amb el personal del centre educatiu per a traslladar mobiliari i material i donar els últims tocs perquè tot estiga enllestit per al començament del curs, el pròxim dia 11 de setembre, segons ha assenyalat la regidora d’Educació, Melani Ivars.

 

El pressupost de les obres, licitades, adjudicades i supervisades per l’Ajuntament de Dénia i finançades íntegrament per la Generalitat Valenciana, ha sigut d’aproximadament 1,6 milions d’euros.

 

El nou aulari d’infantil del Pou té dos aules per a alumnat de 3 anys, altres dos per als de 4 i dos més per als de 5 anys. A més, per primera vegada, hi haurà una aula per a xiquets i xiquetes de 2 anys al centre. Una iniciativa que ha tingut molt bona acollida i ja té completes les 18 places ofertades. Este espai d’educació infantil es completa amb un pati de joc amb un paviment de cautxú.

 

A més, les obres del Pou han inclòs la construcció d’un gimnàs “modern i equipat”, en paraules de la regidora de Territori, Maria Josep Ripoll, dues aules polivalents i uns nous vestuaris per al col·legi veí de les Vessanes, que fins ara compartia este servei amb el Pou.

 

Este matí, l’alcalde, Vicent Grimalt, acompanyat per la directora i personal del centre, el vicealcalde, Rafa Carrió, la regidora de Territori, Maria Josep Ripoll, la regidora d’Educació, Melani Ivars, i la regidora de Creama i Ocupació, Maria José Garcia, ha visitat l’aulari d’infantil i les altres noves instal·lacions del Pou de la Muntanya, “un exemple –ha afirmat- del que ha suposat el Pla Edificant, que ens ha permés tindre instal·lacions noves en un temps rècord”.

 

“Espere que el nou govern de la Generalitat siga capaç de respectar el projecte Edificant perquè a Dénia tenim pendents altres actuacions importants i de molta inversió com el nou col·legi d’educació especial Raquel Payá, el conservatori i l’Escola Oficial d’Idiomes, l’ampliació de l’IES Maria Ibars i la construcció del nou Centre Integrat de Formació Professional (CIFP) Gent de Mar”.

 

 

 


El col·legi públic Pou de la Muntanya enceta el curs amb l’estrena del nou aulari d’infant...

El col·legi públic Pou de la Muntanya enceta el curs amb l’estrena del nou aulari d’infant...

El col·legi públic Pou de la Muntanya enceta el curs amb l’estrena del nou aulari d’infant...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina