Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

La regidoria del Major organitza una masterclass de ball per als nostres majors per Sant Valentí

La regidoria del Major de l'Ajuntament de Dénia, ha organitzat diferents activitats per a “els nostres majors” durant el mes de febrer, entre les quals es troba la masterclass de ball per a parelles que tindrà lloc el pròxim 14 de febrer per a celebrar Sant Valentí.

La classe especialitzada estarà impartida per Patricia de Juan, professora del taller de Ball de les Aules de la Tercera Edat, i serà a les 19.00 hores, a la sala d'Oci del Centre Social. L'activitat està oberta a totes les persones majors de 60 anys, i no serà necessari inscriure's, només caldrà acudir un poc abans de l'hora de començament de la masterclass. A més, se celebrarà un sorteig d'un sopar , en el Café Bar Nou Plaça per a dues persones, una vegada que acabe l'activitat.

 

D'altra banda, el divendres 9 de febrer, s'ha organitzat una xarrada dins del cicle “Veus de l'Experiència”. Es tracta d'un cicle de conferències en les quals les persones majors de Dénia donaran a conéixer les seues experiències personals, les seues motivacions e les seues il·lusions. La xarrada “Una passió sense edat, la festa de Moros i Cristians” estarà a càrrec de Carmen Domínguez, que l'any 2.000 va ser la primera capitana de la fila Almogàvers. La conferència tindrà lloc a la sala polivalent del Centre Social a les 18.00 hores. L'entrada serà lliure i gratuïta.

“Veus de l'Experiència” és un cicle de conferències, en les quals les persones majors de Dénia donaran a conéixer les seues experiències personals, les seues motivacions e les seues il·lusions, amb l'objectiu de demostrar i de transmetre que l'edat no és impediment per a complir els somnis i aconseguir allò que es proposen. A més, amb estes xarrades es vol posar en valor la importància que les persones majors tenen per a la nostra societat i tot el que les noves generacions poden aprendre de les seues vivències.

 

El dissabte 10 de febrer de 2024 a partir de les 17.00 hores, Dénia celebrarà el “Carnestoltes 2024” amb el famós concurs de disfresses infantil, i enguany, com a gran novetat, s'ha volgut fer partícip a les persones majors, creant la nova categoria “Major” (a partir de 60 anys). Totes aquelles persones que desitgen participar del tradicional concurs de disfresses hauran d'inscriure's el dissabte 10 de febrer de 2024, en els dos punts d'inscripció que s'habilitaren en les següents ubicacions:

- de 17.00 hores a 17.30 hores al carrer de La Via a l'altura del Museu del Joguet

- a partir de les 18.00 hores en l'encreuament del carrer de Patricio Ferrándiz amb el carrer de Sagunt

La inscripció al concurs serà obligatòria i gratuïta. El concurs se celebrarà a partir de les 18.30 hores en l'escenari que estarà situat en l'encreuament entre els carrers de Sagunt i de Patricio Ferrándiz. Els participants hauran de mostrar al públic assistent i al jurat les seues disfresses. La temàtica del concurs de disfresses és lliure, i es valorarà l'originalitat, l'elaboració de la disfressa i la posada en escena sobre l'escenari. D'altra banda, per a les comparses els criteris que tindrà en compte el jurat seran la qualitat i originalitat del disseny del vestuari. L'acte de lliurament als guanyadors del concurs tindrà lloc aproximadament a les 19.30 hores.

 

I per a finalitzar, el 23 de febrer, la Policia Nacional impartirà la xarrada de “Sobre majors i seguretat: noves modalitats d'estafa”, que tindrà lloc a les 10.00 hores, a la sala d'oci del Centre Social. L'entrada serà lliure i gratuïta.

 

D'altra banda, hui, 5 de febrer, ha tingut lloc la reunió mensual amb les persones majors en el Centre Social. Estes reunions tindran lloc el primer dilluns de cada mes, i van ser impulsades per la Regidoria del Major a l'octubre de 2023, amb l'objectiu de resoldre els dubtes i consultes de les persones majors. El regidor de Seguretat Ciutadana i Transport Públic i Mobilitat Urbana, Javier Scotto, i el comissari de la Policia Local de Dénia, Jovi Estruch, han participat en la reunió de hui per a resoldre els dubtes dels assistents respecte a la seguretat ciutadana, al servici de transport urbà que es millorarà en breu o als aparcaments.

La regidoria del Major organitza una masterclass de ball per als nostres majors per Sant Val...
La regidoria del Major organitza una masterclass de ball per als nostres majors per Sant Val...
La regidoria del Major organitza una masterclass de ball per als nostres majors per Sant Val...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina