Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

La regidoria del Major organitza una ruta fallera per als nostres majors

La regidoria del Major de l'Ajuntament de Dénia, ha organitzat diferents activitats per a “els nostres majors” durant el mes de març, entre les quals es troben diverses activitats relacionades amb les Falles de Dénia, com per exemple un taller de manualitats de falles o una ruta fallera per la ciutat.

Dins del cicle “Veus de l'Experiència”, cicle de conferències en les quals les persones majors de Dénia donen a conéixer les seues experiències personals, les seues motivacions e les seues il·lusions, el divendres 1 de març, tindrà lloc la xarrada "La pansa i la vida" de Juana Noguera, que ens parlarà del cultiu de la pansa a Dénia i l'època pròspera del seu comerç des del port. Escriptora i pintora, Noguera ha presentat diverses obres inspirades en la història de la producció de la pansa a la Marina Alta. La conferència tindrà lloc a la sala polivalent del Centre Social a les 18.00 hores. L'entrada serà lliure i gratuïta. En finalitzar l'acte, hi haurà degustació de “coca maria” i mistela.

D'altra banda, el dilluns 4 de març, a les 10.00 hores, tindrà lloc la reunió mensual amb les persones majors en el Centre Social. Estes reunions tindran lloc el primer dilluns de cada mes, i van ser impulsades per la Regidoria del Major a l'octubre de 2023, amb l'objectiu de resoldre els dubtes i consultes de les persones majors. El regidor d'Hisenda, Paco Roselló, participarà en la reunió per a resoldre els dubtes dels assistents respecte a tots els temes relacionats amb els impostos i com es realitza un pressupost municipal.

El dia 7 de març es realitzarà un taller de les “Aules de la Tercera Edat en la residència Santa LLÚCIA. La professora Nathalie Aparicio impartirà allí el seu taller d'informàtica, perquè així els residents puguen participar d'este, i en lloc d'impartir la classe sobre ordinadors s'adaptarà i treballaran amb la utilització de dispositius com a mòbils i tauletes.

 

Activitats entorn a les Falles

A més, al març començaran les activitats relacionades amb les Falles, on les primeres activitats seran uns tallers de manualitats falleres. A l'hospital de La Pedrera, tindrà lloc el primer taller el dia 11 de març a les 17.30 hores. Les persones interessades a acudir hauran d'inscriure's en l'oficina del Major. I d'altra banda, en la residència Santa Llúcia, es desenvoluparà un altre taller de manualitats falleres amb voluntaris el dia 12 de març a 11.00 hores. El 15 de març es realitzarà una ruta fallera per a veure els monuments a les Falles de Dénia. L'inici del recorregut serà des de la plaça del Consell a les 16.30 hores.

Finalment, els alumnes dels tallers de les Aules de la Tercera Edat visitaran, el dijous 21 de març, la Residència Santa Llúcia, per a realitzar el taller de pilates impartit per la professora Paola Iñiguez, que serà a les 16.00 hores.

La regidoria del Major organitza una ruta fallera per als nostres majors

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina