Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Les jornades de neteja marina “Simbiosi pel medi ambient” extrauen 604 quilos de residus d'aigües del port de Dénia

L'Ajuntament de Dénia i l'empresa Indra van organitzar el cap de setmana passat una nova edició de les jornades de neteja marina que duu a terme personal voluntari de la multinacional integrat en el grup de bussejadors pel medi ambient.

 

Les dos jornades de neteja es van desenvolupar íntegrament a l'interior del port de Dénia, cobrint zones seleccionades prèviament pel Servei Ambiental Marí de l'Ajuntament de Dénia i el responsable del grup de busseig d'Indra.

 

El dissabte l'actuació es va centrar en la zona del passeig del Mollet d'Espanya, concretament des de la Marina el Portet fins a l'inici del pantalà 7 dels amarraments públics de la Generalitat Valenciana.

 

El diumenge els esforços es van centrar en el moll de la flota de pesca d'arts menors, la zona d'amarraments públics i la zona on s'instal·la la plaça de bous a la mar.

 

Una trentena de bussejadors i personal de suport, amb la tripulació del servei de Guardacostes Dénia, van aconseguir extraure del fons marí i traslladar a terra l'equivalent a un camió de residus de tota mena, alguns molt voluminosos.

 

 

En les tasques de neteja es van extraure un total de 604 quilograms de residus del fons de les aigües del port, entre ells, pneumàtics i tubs de goma, canonades, caps, un parell d’àncores, botelles, llandes, restes de fibra d'una embarcació i d'un pantalà flotant, una bicicleta, tendals i matalassos.

 

Han col·laborat en esta iniciativa el Pòsit de Dénia, Ports de la Generalitat Valenciana, Marina el Portet i Pavasal.


Les jornades de neteja marina “Simbiosi pel medi ambient” extrauen 604 quilos de residus d...

Les jornades de neteja marina “Simbiosi pel medi ambient” extrauen 604 quilos de residus d...

Les jornades de neteja marina “Simbiosi pel medi ambient” extrauen 604 quilos de residus d...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina