Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Ajuntament i SITVAL trien per a la futura ITV de Dénia els terrenys situats darrere de l'edifici de l'Agència Tributària

La setmana passada l'alcalde de Dénia, Vicent Grimalt, i els regidors de Territori, M. Josep Ripoll, i Seguretat Ciutadana, Javier Scotto, es van reunir a Dénia amb una representació tècnica de la Societat Valenciana d'Inspecció Tècnica de Vehicles (SITVAL) per a concretar les actuacions necessàries per a adequar la parcel·la en la qual s'instal·larà, a principis del 2025, una ITV provisional a la ciutat.

 

La parcel·la finalment triada, per la seua grandària i condicions d'accessibilitat, és la situada al carrer de Castella-la Manxa, darrere de l'Agència Tributària i al costat de l'esplanada de Torrecremada.

 

La parcel·la té 800 metres quadrats i l'accés dels vehicles s'habilitarà pel vial de Castella-la Manxa, contigu a Torrecremada. Els tècnics de la SITVAL van presentar als representants de l'equip de govern el pla amb les instal·lacions ja dibuixades sobre la parcel·la i van sol·licitar a l'Ajuntament de Dénia que es procedisca a adequar-la: asfaltat, connexió a subministraments, clos i condicionament de l'entrada.

 

Així mateix, s'han tractat ja amb la Policia Local les necessitats quant a mobilitat i regulació del trànsit quan l'estació entre en servici.

 

La regidora de Territori, M. Josep Ripoll, ha explicat que el compromís de la SITVAL és muntar la ITV provisional de Dénia al gener del 2025, quan es preveu que s'haja fet efectiu el reforç de personal. "Nosaltres, des de l'ajuntament, ens posarem amb els treballs de condicionament de la parcel·la i amb el tràmit de cessió a Conselleria".

 

Per part seua, l'alcalde ha recordat que les gestions per a solucionar el col·lapse de la ITV a la comarca, amb la posada en servici d'una estació a Dénia, van començar a l'octubre del 2023 "amb les primeres converses que vaig mantindre directament amb la consellera d'Indústria, Nuria Montes. Des del primer moment la comunicació ha sigut fluida i hem aconseguit arribar a este punt".

Ajuntament i SITVAL trien per a la futura ITV de Dénia els terrenys situats darrere de l'...
Ajuntament i SITVAL trien per a la futura ITV de Dénia els terrenys situats darrere de l'...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina