Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

El consultori mèdic de les Marines, en marxa

Ja està en funcionament el consultori mèdic que cada estiu obri en les Marines per a atendre la demanda de la zona i acostar l'atenció sanitària als residents i turistes de les zones costaneres durant els mesos d’estiu.

En el punt assistencial, situat en el quilòmetre 4 de la carretera de les Marines, assisteixen un metge de família, una infermera i un auxiliar que realitzaran l'atenció de dilluns a divendres d'11 a 14 hores (dissabtes, diumenges i festius tancat).

Dilluns passat, 1 de juliol, va començar el servei, que es prolongarà fins al 6 de setembre. Rafa Carrió, regidor de Sanitat, s'ha reunit amb el coordinador mèdic de la Zona Bàsica de Salut de Dénia, Vicente Juan Albero, la doctora Grace Acosta, i l'administrativa Teresa Castillo per a conéixer les instal·lacions.


“Agilitzem l'atenció en incidències d'urgència o casos lleus i garantim una atenció sanitària accessible durant els mesos de major pressió assistencial pel turisme, com són juliol i agost” ha indicat Rafa Carrió. No obstant açò, el regidor de Sanitat s’ha mostrat descontent per “les retallades de la Conselleria, que han fet que hi haja menys dies i menys hores diàries d’atenció als usuaris”. Rafa Carrió confia que les condicions actuals canvien per a oferir una millor atenció sanitària a la ciutadania.

El consultori mèdic de les Marines, en marxa

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina