Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Ball per als majors els diumenges al Centre Social

La Regidoria del Major organitza dos vesprades mensuals de ball amb entrada lliure per a tota la gent gran de Dénia

La Regidoria del Major prepara l'inici de curs amb novetats. A banda de l'oferta de tallers, xarrades i activitats de les Aules de la Tercera Edat, "des de la regidoria volem continuar ampliant les alternatives d'oci per als nostres majors", ha destacat Marta Gascó, responsable de l'àrea. 

La primera proposta és El Ball dels Diumenges, dos vesprades al mes al Centre Social, amb entrada gratuïta per a tota la gent gran.

"En juny i juliol vam celebrar les primeres, amb una molt bona participació en les dos vesprades de ball que vam fer al Centre Social. Els majors ens van demanar continuïtat, així que ja tenim una programació preparada de setembre a maig", ha explicat la regidora.

El Ball dels Diumenges estarà amenitzat musicalment per DJ Retoret, atenent les preferències que han manifestat els usuaris mateixos, i obrirà el bar del Centre Social durant el ball.

Les dates per a l'últim quadrimestre de 2024 ja estan confirmades: 15 i 22 de setembre, 6 i 20 d’octubre, 10 i 24 de novembre i 1 i 15 de desembre.

L'horari del ball serà de 19 a 21 h, tot i que podrà patir modificacions amb el canvi a l'horari d'hivern.

En l'any 2025 continuarà l'activitat amb dos dates mensuals, fins al maig.

Ball per als majors els diumenges al Centre Social

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina