Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Dénia celebra la diversitat amb una festa dedicada a les grans dives de la música

El Dénia Diva Music Pride serà el dissabte 12 d'octubre en la Glorieta

La Regidoria d'Igualtat i Diversitat ha organitzat una festa de la diversitat, igualitària i inclusiva perquè la gaudisca públic de totes les edats, incorporant-se així al circuit provincial i de la Comunitat Valenciana de festes de l'orgull al costat de ciutats com Alacant, Benidorm, Elx, Tavernes o Cullera. La particularitat de la celebració, que segons ha anunciat el regidor de l'àrea, Javier Scotto, tindrà continuïtat l'any vinent, és que està dedicada a les grans dives de la música. “És un pride de la música dels 70, 80, 90, música disco, pop, grans èxits nacionals i internacionals de les dives de tots els temps, i també dels últims èxits que omplin les pistes de ball i festes familiars”, explica Scotto.

 

El dissabte 12 d'octubre, de 17 a 22 hores, la Glorieta es convertirà en l'escenari de la celebració: l'espai s'ambientarà per a portar-nos als anys 70, s'instal·larà un photocall i pantalles de led que emetran vídeos i campanyes d'entitats socials de Dénia i d'associacions LGTBI. L'espectacle serà conduït per un presentador-animador i actuaran DJ i drag queens de tota Espanya, algunes d'elles molt conegudes per haver participat en programes de televisió. Els seus noms es revelaran dins d'alguns dies.

 

Eixe dissabte al matí, de 12 a 14 hores, la xaranga Cachorras Band, al costat d'una informadora drag, recorrerà el carrer del Marqués de Campo animant al públic a assistir a la festa i oferint informació de l'esdeveniment.

 

Així mateix, s'ha organitzat en Marqués de Campo una fira d'associacions LGTBI+ de la província “que volem obrir a associacions locals relacionades amb la igualtat i la diversitat, per a donar informació i visibilitat a les necessitats de tots els col·lectius de diversitat: sexual, cognitiva, o de discapacitat”, ha afegit Scotto. Han confirmat ja la seua assistència les associacions d'Alcoi, la Safor, Alacant, La Vila Joiosa, Elx i Trenca l’armari, d'Ondara-Marina Alta.

 

El Dénia Diva Music Pride s'ha comunicat a entitats socials, empresarials i festives de la ciutat, “perquè se sumen al projecte i ompliguem l'espai per a un tardeig d'igualtat, diversitat i inclusió” on no tenen cabuda els prejuís.

Dénia celebra la diversitat amb una festa dedicada a les grans dives de la música
El regidor d'Igualtat i Diversitat, Javier Scotto

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina