Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Actuacions musicals i de ball entre les activitats paral·leles al Dénia Festival de les Humanitats 2024

La Regidoria de Cultura ha organitzat diferents activitats musicals i de ball que formen part del programa d’activitats paral·leles del Dénia Festival de les Humanitats 2024 (24-26 d’octubre).

 

Alumnat del conservatori Tenor Cortis de Dénia i de l’Agrupació Artística Musical de Dénia interpretaran, el divendres 25 d’octubre, entre les 5 i les 8 de la vesprada, música en viu a la Glorieta i a l’entrada del Centre Social, on se celebren part de les sessions de debat del festival.

 

Dissabte 26 d’octubre, de 10 a 14 hores, es posa en marxa la iniciativa “piano obert”, en la qual les persones que desitgen tocar el piano davant del públic, a l’entrada del Centre Social, hi poden participar. Sols és necessari fer una reserva prèvia de la franja horària en què es vol tocar escrivint un correu a cultura@ayto-denia.es. Cada actuació serà d’un màxim de 15 minuts.

 

Per la vesprada, de 19 a 21 hores, en la plaça del Consell, l’escola de swing de La Marina Lindy Hop realitzarà una exhibició i un taller de ball per als assistents.


Actuacions musicals i de ball entre les activitats paral·leles al Dénia Festival de les Hu...

Altres notícies

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina