Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Arriba a Dénia la Fira de Tots Sants

La Fira de Tots Sants s’instal·larà a Dénia del divendres 18 d’octubre al diumenge 3 de novembre de 2024. Atraccions per a grans i menuts, parades de menjar, llepolies i cotó de sucre, xurreries i tómboles ompliran l’esplanada de Torrecremada durant dos setmanes, en les quals no es muntarà el mercadet dels dilluns.

 

L’horari d’obertura de la fira és de dilluns a dissabte, de 17 hores fins a, com a màxim, la 1 de la matinada, segons marca la legislació autonòmica.

 

Els diumenges obrirà també en horari de matí, d’11 a 15 hores. Igualment, el dia 1 de novembre, festivitat de Tots Sants, la fira funcionarà en horari de matí i de vesprada.

 

Els Dies de les xiquetes i els xiquets, en què el preu de les atraccions s’abarateix, són el 18, 22 i 24 d’octubre i el 3 de novembre. Eixos dies especials es cobraran, amb alguna excepció, 2 euros per bitllet en les atraccions infantils i 2,50 euros en les d’adults.

 

Inclusió

 

Com en anys anteriors, es reserva una vesprada en la qual les atraccions prescindixen de música i soroll per a facilitar que els xiquets i xiquetes amb trastorns de l’espectre autista i altres necessitats auditives puguen disfrutar de la fira en un ambient que els resulte més amable i favorable. El Dia sense música serà el 24 d’octubre.

 

A més, es destina un matí, que enguany serà el del dissabte 26 d’octubre, en el qual la fira s’obri  per als usuaris de centres, entitats i associacions de persones amb diversitat funcional del municipi. Una acció coordinada amb l’àrea municipal de Benestar Social.


Arriba a Dénia la Fira de Tots Sants

Arriba a Dénia la Fira de Tots Sants

Altres notícies

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina